UČENICI COO Čakovec osvojili medalje na Državnom prvenstvu

U Poreču je od 7. do 9. svibnja održano Državno prvenstvo školskih sportskih društava za učenike s intelektualnim teškoćama. Ove je godina nastupila 51 škola s ukupno 334 natjecatelja.

Među natjecateljima bili su i učenici Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec.Ove godine natjecanje je organizirano u 4 sporta: atletika, plivanje, stolni tenis i štafetna igra. Učenici su se natjecali u 26 atletskih disciplina te 9 plivačkih disciplina. Natjecanje u stolnom tenisu se organiziralo u kategoriji dječaka, mladića i djevojaka, a u štafetnoj igri natjecalo se čak 12 ekipa.

Iz Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec na državnom prvenstvu sudjelovalo je četvero učenika u pratnji dvojice voditelja Santina Debelca i Josipa Gečeka te su postigli odlične rezultate pa je tako Josip O. osvojio drugo mjesto u disciplini 400 metara i 4. mjesto u disciplini bacanja loptice u dalj sa zaletom.

David B. osvojio je 1. mjesto u disciplini 60 metara i treće mjesto u disciplini bacanja loptice u dalj sa zaletom. Bisera T. osvojila je prvo mjesto u disciplini 60 metara i prvo mjesto u disciplini bacanja loptice u dalj sa zaletom te Senada H. koja je u disciplini 80 metara osvojila 13. mjesto i 4. mjesto u disciplini skok u dalj sa zaletom. U štafetnoj igri ekipa Centra u sastavu David B., Josip O. i Bisera T. osvojila je izvrsno drugo mjesto od 12 prijavljenih ekipa.

Učenici Centra za odgoj i obrazovanje su i na ovom natjecanju postigli izvrsne sportske rezultate, koji su posljedica kontinuiranog rada Centra na razvoju cjelokupnih psihofizičkih sposobnosti polaznika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije