PRODE I NOBILIS Edukacija školske djece u Hodošanu i Donjem Kraljevcu

Zaštitarsko-ekološka udruga ‘Prode’ iz Hodošana je u suradnji sa Zaštitarsko-ekološkom organizacijom ‘Nobilis’iz Čakovca provela edukaciju na temu ‘Kam se koje smeće meće’ koja se provodila u sklopu izvedbe projekta ‘Zelena čistka i edukacija školske djece kako se sortira otpad’.

Edukacija se provela u osnovnim školama Donji Kraljevec i Hodošan, te područnim školama Sveti Juraj u Trnju i Palinovec, gdje su edukacijom obuhvaćeni svi učenici od 1. do 4. razreda. Za vrijeme provođenja edukacije u svim školama učenici su pokazali zavidno znanje kako se sortira otpad i koji su daljnji postupci s istim, kao i razliku između smeća i otpada.

Nakon provedene edukacije učenicima i nastavnicima nižih razreda u svim navedenim školama su podijeljene majice sa natpisom ‘Priroda u srcu’, koje im je donirala ZEU ‘Prode’. Učenici i nastavnici iskazali su veliko zadovoljstvo ovim predavanjem, a posebno su bili oduševljeni doniranim majicama.

– Posebno se zahvaljujemo članovima ZEO ‘Nobilis’ Goranu Sabolu i Maji Sokol, koji su nam svojim iskustvom i znanjem pomogli da uspješno provedemo edukaciju – kažu organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije