Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
SREDNJA ŠKOLA PRELOG 'Korak po korak do zdravlja'

SREDNJA ŠKOLA PRELOG 'Korak po korak do zdravlja'

imgeff37ec1960c04c99532c344917a Fotogalerija

U petak, 6. listopada 2017. povodom obilježavanja tjedna cjeloživotnoga učenja ugostili smo predškolsku skupinu Zvončići dječjeg vrtića Fijolica iz Preloga kako bismo ih kroz nekoliko malih, ali nadasve važnih koraka upoznali s važnošću zdravih prehrambenih navika za rast i razvoj organizma te očuvanje zdravlja.

Naši su se Zvončići u dvije gastro radionice okušali u pripremanju zdravog doručka i užine.  U nizu slasnih i veselih delicija našli su se šareni vaflići, pužić pizza, koketa pašteta, buba mara sendviči, čips od jabuke i cikle te smoothieji Spužva Bob i Jagodica Bobica.

 

Radionice su osmislili i vodili strukovni učitelji Anica Naranđa, Milena Štajerec, Krunoslav Tilošanec, Josip Bajsić i Zoran Tomašić uz pomoć učenika 3.PKS, 2.KU, 1.PKS i 1.SKP, koordinaciju pedagoginje Tanje Lilić te tehničku podršku knjižničarke Nataše Sakač.

Predškolce su u zdravi gastro svijet uvele učenice Nikolina Petković, 4.EK i Andromeda Šlibar, 2.SK izvedbom igrokaza Kako je medo otkrio da mora jesti samo zdravu hranu.

Razdragana lica Zvončića i njihovih odgajateljica Stjepane Sokač i Agneze Mihac govore kako zdrava hrana, posebice ona u veselom tonu, doprinosi velikom zadovoljstvu i uzbuđenju.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!