Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
UČENICI IZ VRATIŠINCA uspješni atletičari

UČENICI IZ VRATIŠINCA uspješni atletičari

Učenice i učenici  5. - 8. razreda OŠ Dr. Vinka Žganca Vratišinec nastupili su na Županijskom natjecanju u atletici koje se održalo 11.10.2017. na stadionu SRC Čakovec. Učenice Jana Farkaš, Dora  Podgorelec,  Katja Sedmak, Tena Kerovec, Ana Pintarić, Laura Novak i Roberta Radiković osvojile su 3. mjesto na županijskom natjecanju u konkurenciji 7. i 8. razreda.

Naše su djevojke bile naprosto fantastične: Tena Kerovec (6.r) osvojila 1. mjesto na 100 m, Ana Pintarić (6.r) 2. mjesto u skoku u dalj, Jana Farkaš (8.r) 4. mjesto u skoku u vis, Katja Sedmak (7.r) 5. mjesto u bacanju vortexa, Dora Podgorelec (8.r) 6. mjesto u bacanju kugle, Roberta Radiković (5.r)  6. mjestu na 300 m, Laura Novak (6.r)  8. mjesto na 600 m dok je štafeta (Farkaš, Sedmak, Pintarić, Kerovec) osvojila 3. mjesto.  


Učenici u konkurenciji 7.-8. razreda osvojili su 7. mjesto. Leo Tkalec (8.r) osvojio je 1. mjesto u bacanju vortexa, Florijan Podvez (8.r) 5. mjesto na 100m, Petar Ratajec (8.r) 5. mjesto u skoku u vis, Lovro Mesarić (8.r) . mjesto na 300 m, Fran Jaklin (7.r) 8. mjesto na 800 m, Marko Vincek (7.r) 8. mjesto u skoku u dalj, Patrick Čurin (8.r) 8. mjesto u bacanju kugle. Štafeta (Ratajec, Novak, Podvez, Vincek) je osvojila 5. mjesto.

Učenici u konkurenciji 5.-6. razreda osvojili su 6.mjesto. Antonio Škvorc (6.r) osvojio je 2. mjestu na 100m, Gabrijel Božić (6.r) 3.mjesto na 200 m, Frano Mesarić (5.r) 4. mjesto u skoku u dalj, Niko Jambrošić (6.r) 5. mjesto u bacanju vortexa, Edin Toplko (6.r) 7. mjesto u skoku u vis, Leo Major 7. mjesto na  600m, Rocco Žganec (4.r) 7. mjesto u bacanju medicinke, a štafeta (Škvorc, Božić, Mesarić, Toplko) 6. mjesto.


Čestitke svim učenicama i učenicima naše škole, a uspjesi kojih je iz godine u godine sve više rezultat su motivacije učenika kroz nastavu TZK, projekte Univerzalna športska škola  i Vježbaonica, usmjeravanje prema određenim sportskim granama ali i podrška roditelja djece koja se bave sportom organizirano po klubovima. Neka i ovaj veliki uspjeh bude poticaj i ostalim učenicima da se bave onom sportskom aktivnošću kojoj su najviše skloni. Voditelj: Dario Varga, prof. mentor.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!