Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
GRADITELJSKA ŠKOLA ČAKOVEC 'Da sam ja netko'

GRADITELJSKA ŠKOLA ČAKOVEC 'Da sam ja netko'

U utorak, 31. listopada 2017. godine u Desetoj gimnaziji u Zagrebu održan je okrugli stol na temu Mladi mladima o volontiranju. Okruglom stolu prisustvovale su srednje škole iz RH koje su bile uključene u projekt 'Da sam ja netko', Foruma za slobodu odgoja te su predstavile svoje iskustvo sudjelovanja na tom projektu.

Uz srednje škole iz Velike Gorice, Zagreba i Bjelovara okruglom stolu nazočila je i Graditeljska škola Čakovec. Našu su školu predstavile učenice Paulina Topolko i Elena Sekelj iz 4.c razreda. Uz iskustva na ranije spomenutom projektu predstavile su i druge projekte koje su proveli naši učenici i nastavnici prošle školske godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tako je bilo riječi o projektu  Moja škola (Predstavljanje škole u drugim osnovnim školama i na Danima otvorenih vrata Škole), koji se provodio u ožujku i travnju ove godine, a u kojem je sudjelovalo 7 učenika, zatim o projektu Klupice prijateljstva (Uređenje drvenih klupica u Perivoju Zrinskih u centru Čakovca - suradnja s udrugom Zora), koji je realiziran 15. lipnja ove godine i u čiju provedbu je bilo uključeno četvero učenika/ca naše škole, kao i o projektu Velika šapa za malu šapu, koji je proveden 20. svibnja 2017. godine, a u čijoj je provedbi sudjelovalo 5 učenika.

Uz navedene projekte naši su učenici u školskoj godini 2016./2017. bili veliki humanisti te su skupljali donacije za učenike naše škole slabijeg ekonomskog statusa kroz aktivnosti Humanitarnog fotografiranja u centru Čakovca u sklopu Adventa u gradu Zrinskih i u sklopu Dana bez zvona,  kojim završavamo 1. polugodište svake školske godine u našoj školi.

I ove školske godine nastavit ćemo s volonterskim i humanitarnim akcijama te ovim putem pozivamo sve učenike da se priključe radu Volonterskoga kluba Graditeljske škole Čakovec.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!