STRUČNA PRAKSA učenica ETŠ-a na Malti

Zahvaljujući projektu Europske unije programa Erasmus+ pod nazivom The Mobility Bridge III u koji je uključena Ekonomska i trgovačka škola, deset učenica hotelijersko-turističkog, ekonomskog i usmjerenja komercijalist odradile su svoju stručnu praksu izvan granica Hrvatske, na dalekoj Malti.

Učenice Nikolina Bajkovec, Nadine Mesarić, Karmen Strahija, Marta Jalšovec, Ana Simon, Ana Polanec, Luiza Vinković, Stela Levačić, Paula Hoblaj i Tena Novak, u pratnji profesorice Dunje Siročić, dva su tjedna (od 4. do 17.listopada) vrijedno radile i učile od svojih poslodavaca, stjecale nove vještine i služeći se engleskim jezikom poboljšavale komunikacijsku kompetenciju.

Upoznale su se s povijesnim i kulturnim nasljeđem Malte. Posjetile su glavni grad Vallettu, grad na UNESCO-vom popisu svjetske baštine, ‘tihi grad’, stari glavni grad Mdinu i Nacionalni akvarij. Bilo je i slobodnog vremena za posjet malteškim plažama.

U siječnju 2018. godine još će petero učenika otputovati u Frankfurt kako bi obavili svoju stručnu praksu te će se time ostvariti sve planirane mobilnosti naše škole.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije