BESPLATNO Ogledni sat za tečaj Abacus soroban u Čakovcu

Udruga Abacus Hrvatska je neprofitna udruga građana osnovana s ciljem poticanja i razvijanja svih aktivnosti vezanih za kreativno učenje matematike kod mlađih naraštaja u svrhu poboljšanja kvalitete obrazovanja kroz organiziranje radionica, seminara i tečajeva o istome, razvijanje suradnje i dijeljenje iskustava.

Udruga kroz svoje djelovanje stvara uvjete za razvoj i unapređenje mentalnih sposobnosti kod djece. Mentalna matematika kod djece dovodi do značajno višeg nivoa pažnje, koncentracije, pamćenja i kreativnosti, samim time i bržeg i kvalitetnijeg usvajanja gradiva.

Djeca uče računati na japanskoj računaljci za kreativno učenje matematike – abacusu sorobanu. Nastavu izvode isključivo certificirani metodičari, učitelji razredne nastave i profesori matematike.

Soroban akademija organizira tečajeve za djecu uzrasta od 6 do 12 godina. Tečajevi se sastoje od 8 stupnjeva. Svaki stupanj traje 4 mjeseca. Nakon svakog stupnja polaznici polažu ispit za certifikat.

Održavanje tečaja u Čakovcu u 1. osnovnoj školi je ponedjeljkom i četvrtkom od 17:45 do 18:30 sati (mogućnost izmjene rasporeda).

Ogledni sat će u petak, 17. studenog u 18 sati u 1. OŠ Čakovec održati direktorica Soroban akademije Tatjana Tomec Enc, mag.prim.educ, učitelj mentor.

Matematika na zabavan, kreativan i zanimljiv način, a svatko može naučiti računati na sorobanu. Upisi su u tijeku, više informacija klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije