Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
OSNOVNOŠKOLCI OŠ Gornji Mihaljevec na 'Našem malom kaju 2017.'

OSNOVNOŠKOLCI OŠ Gornji Mihaljevec na 'Našem malom kaju 2017.'

'Naš mali kaj' za ovu je školsku godinu dovršen. Učenici OŠ Gornji Mihaljevec sudjelovali su u nekoliko kategorija: na kvizu, na literarnom i na fotografskom dijelu.

Na 'Naš mali kaj' došli su predstavnici 21 škole, 116 učenika sudjelovalo je u 7 radionica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Među njima bili su i Matija Crnčec te Nicol Sternad, učenici 8.r. koji su na temu 'Moja sreća' fotografirali prizore iz vlastitog života i sudjelovali u fotografskoj radionici Davorina Mancea i Davora Žerjava.

Na istoj je radionici sudjelovao i Filip Zadravec, učenik 5.r. koji je kasnije izrecitirao pjesmu Jezična šalota.

Kvizaši Luka Kralj, Tena Tomašić (oboje iz 6.r.) te Tara Kos iz 7.r. naučili su kakve su to riječi koristili naši stari.

Učenici su djelovali pod mentorstvom Lidije Novak Levatić. Bogat program nije ni ove godine zanemaren za što treba pohvaliti organizatore, ravnatelja OŠ Mursko Središće, ali prije svega idejnu začetnicu manifestacije prof. Sonju Vršić.

Mnoštvo pjesama i skladbi izmjenjivalo se, a za nas je taj program donio i jedno iznenađenje. Tekst pjesme Lehko noč, mamika uglazbljen je te je pjesma izvedena u programu manifestacije bez saznanja autorice teksta i nas kao predstavnika OŠ Gornji Mihaljevec.

Ostaje na nama da obznanimo da je upravo ta pjesma, tj. tekst pjesme djelo naše bivše učenice Nike Guterman, mlade i perspektivne glazbenice iz Gornjeg Mihaljevca.

'Nadamo se samo da smo ovim putem ispravili propust kojim je Nika Guterman zakinuta', poručuju iz OŠ Gornji Mihaljevec.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!