II. OŠ ČAKOVEC Izvrsni rezultati na natjecanju Dabar

Učenici viših razreda II. osnovne škole Čakovec sudjelovali su u međunarodnom natjecanju iz informatike i računalnog razmišljanja Dabar 2017. Natjecanje Dabar održano je u tjednu od 13. do 17. 11. 2017. na CARNet-ovom sustavu Loomen, a naši učenici natjecali su se u kategorijama KiloDabar (5. i 6. razredi) i MegaDabar (7. i 8. razredi).

U kategoriji KiloDabarnatjecalo se 4748 učenika, a u kategoriji MegaDabar4298 učenika. Naši učenici plasirali su se među 10 % najboljih u svojim kategorijama, Luka Dakić, Vinko Bel i Franko Zaspan u kategoriji KiloDabar, a Nikša Jurišić, Jakov Majnarić, Niko Kovačević i Fran Železnjak u kategoriji MegaDabar.

Nikša Jurišić postigao je najbolji rezultat među učenicima naše županije, u kategoriji MegaDabar. Zapažen rezultat postigli su i učenici koji su se plasirali među 20 % najboljih: Petar Vinko i Vedran Novaković u kategoriji KiloDabar, a Ema Bilaver i Tena Zadravec u kategoriji MegaDabar.

U natjecanje Dabar školu je uključila učiteljica Iva Naranđa te provela natjecanje u školi u kategorijama KiloDabar i MegaDabar u kojem su sudjelovali zaintereisirani učenici koji polaze izbornu nastavu informatike. U kategoriji KiloDabar natjecanje u školi proveo je i učitelj Gordan Bartolić.

Zahvaljujemo svim učenicima na sudjelovanju, a čestitamo onima koji su se plasirali među najbolje.

Više o natjecanju Dabar, izvješće i rang liste s rezultatima možete pronaći na službenoj stranici natjecanja. Rang liste za prvih 20 % učenika s najboljim rezultatima dostupne su u Loomen kolegiju Dabar 2017.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije