VJEŽBAONICA U KOTORIBI Gosti Matija Zadravec, Jasmina Ilijaš i Miroslav Ban

Od početka listopada Danijela Krobot, profesorica TZK u OŠ Jože Horvata Kotoriba vodi u izvannastavnim aktivnostima novu grupu pod imenom Vježbaonica.

– To je projekt od strane Hrvatskog školskog sportskog saveza i tek drugu godinu postoji u školama, prošle godine ga je imalo par škola u Hrvatskoj kao pilot projekt.

Vježbaonica je osmišljena na način da se dio aktivnosti odvija u školama, a dio izvan njih u obliku različitih i zanimljivih događaja poput, planinarenja, posjeta sportskim borilištima, utakmicama, predavanja o zdravim navikama, odlascima na plivanje, bicikliranje i slično.

Za sada su realizirali planinarenje na Kalnik, biciklima prošli nekoliko ruta te organizirali natjecanje u badmintonu – kaže prof. Krobot.

Za ovaj mjesec se planirala napraviti priredba imena Večer uz sport gdje će gosti Vježbaonice biti Matija Zadravec, Jasmina Ilijaš i Miroslav Ban.

– Svi su oni moji prijatelji i mislim da su zaslužili da ih se upozna. Svi su, kao što većina javnosti zna, maratonci, ultramaratonci i ironman sportaši (Jasmina) – kaže i dodaje kako je za voditelja programa postavila kotoripskog novinara Alena Fuša koji će uz njezine učenike iz Vježbaonice postavljati pitanja gostima.

Uredit će pano s njihovim fotografijama i postignućima i potruditi se da večer bude zanimljiva i što opuštenija.

– Svi su dobrodošli,i roditelji i djeca i simpatizeri sporta, a bit će to sutra 28. studenog u 17 sati u OŠ Jože Horvata Kotoriba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije