Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
TREĆI RAZREDI osvojili prva tri mjesta u 3. kolu Hrvatske Logo Lige

TREĆI RAZREDI osvojili prva tri mjesta u 3. kolu Hrvatske Logo Lige

Ustrajnost i vježba pod stručnim vodstvom odličan je put do uspjeha. To su nam pokazali najmlađi 'algoritmaši' MIS-a i MIK-a  koji su ove školske godine započeli programirati u programskom jeziku Logo i natjecati se u sklopu Hrvatske Logo lige.

Na trećem kolu Hrvatske Logo lige održanom 10. prosinca 2017., nakon samo nekoliko mjeseci vježbanja ostvarili su izvanredne rezultate. Natjecanje se održalo u prostorijama Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje (TICM) čija potpora omogućuje ostvarivanje naših ciljeva i rad na napretku djece.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dominacija u kategoriji trećih razreda

Najmlađe uzdanice Međimurskog informatičkog kluba (MIK) i Mladih informatičara Strahoninca (MIS) – Mirna Drabić, Lovro Kutnjak i Saša Ovčarić zauzeli su prva tri mjesta u kategoriji trećih razreda osnovne škole. Osvojenih 190 bodova Lovre Kutnjaka bilo je dovoljno za 1. mjesto, slijedila je Mirna Drabić s osvojenih 170 bodova i 2. mjestom, dok je Saša Ovčarić zauzeo 3. mjesto osvojivši 130 bodova na svojem prvom natjecanju.

U kategoriji četvrtih razreda Filip Vinko zauzeo je izvrsno 5. mjesto, a prati ga Bruno Benčik na 9. mjestu.

Petaši napreduju iz kola u kolo

Izvrsne rezultate ostvarili su i Emanuel Hodić na 5. mjestom, te Andrija Železnjak na 6. mjestu u kategoriji petih razreda. Važno je napomenuti da su ova dvojica mladih programera iz kola u kolo napredovali za po 10 mjesta.

Mentor učenicima i voditelj natjecanja Hrvatske Logo lige je Viktor Lazar mag. inf..

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!