FOTO U Gimnaziji održan 18. Sajam dobrote

>> U Gimnaziji održan 18. Sajam dobrote

Početkom prosinca, gimnazijalci su tradicionalno započeli s aktivnostima koje im uljepšavaju predbožićno vrijeme ispunjeno završnim ispitima u sklopu humanitarnog Sajma dobrote. Završnica aktivnosti održana je s posljednjim danom prvog polugodišta, 22. prosinca, velikim Sajmom održanim po 18. put u Gimnaziji Josipa Slavenskog Čakovec.

Aktivnosti su počele već 1. prosinca kada je održan pub kviz, a nastavio se humanitarnim koncertom koji je održan 6. prosinca u Centru za kulturu. Mnogobrojnu publiku oduševili su školski bend Boemikon, učenici izborne nastave Glazbene umjetnosti i zbor pod vodstvom profesora Damira Rodigera. Iznenađenje za sve bili su profesori koji su se predstavili s nekoliko glazbenih izvedbi i pobrinuli se da u adventsko vrijeme uđe mnogo pozitivne energije i vesela duha.

Smijali smo se u srijedu, 20. prosinca uz Vlatka Štampara i Gorana Vugrinca Goca na “Večeri smijeha”, gameri su svoje znanje pokazali na gaming turniru održanom u nekoliko etapa, a Sajam smo zaključili u petak, 22. prosinca. Moglo se pronaći svega – od nakita, tombole, božićnih ukrasa do toplih sendviča, vafli, čaja, sokova i mnogočega drugog.

Održao se i kviz ”Volim gimnaziju” u kojem su sudjelovali učenici i profesori kao kapetani ekipa. Program su začinili učenici božićnim pjesmama pod vodstvom profesora Damira Rodigera. Sva prikupljena sredstva namijenjena su Udruzi za sindrom Down te gimnazijskom fondu “Prijatelj prijatelju”.

– Zahvaljujemo svim organizatorima, donatorima, profesorima, učenicima, a najviše posjetiteljima bez kojih ne bi ostvarili naš cilj. Svima jedno veliko hvala, poručuju iz Gimnazije.

Dora Balent, Andreja Matjačić 2.d i Nives Čurin 2.a

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije