BOŽIĆNO jutro u ETŠ-u

>> Božićno jutro u ETŠ-u

Božićno jutro u ETŠ-u Božićnom porukom vodiljom ‘Svi će ljudi dobri biti’ započeo je 22. prosinac 2017. u Ekonomskoj i trgovačkoj školi u Čakovcu. Opću potrebu za svjetlošću i dobrotom učenici i djelatnici škole započeli su smotrom Supertalenta ETŠ-a i božićnim sajmom s humanitarnom notom.

Nakon raspjevanog i veselog zbora uslijedile su glazbene točke nadarenih pjevačkih nada eteričnih glasova, Nikoline i Jelene. Mađioničarskom mentalnom iluzijom oduševio je Mišel Bezek, a momačkim bunjevačkim plesnim umijećem majstor folklornog izričaja, Bruno Bogdan.

Na sceni se pjevalo, plesalo, ali i računalo. Priredbu je posjetio i Djed Mraz koji je nedavno darivao najmlađe u našoj školi. Za organizaciju priredbe pobrinula se prof. Perčić Štefok u suradnji s voditeljicom školskoga zbora, prof. Novak. Karizmatični Djedica svirao je gitaru, pomagao pri mađioničarskim iluzijama, fotografirao se sa svima koji su to poželjeli i usput provjerio tko je bio dobar.

Dio prikupljenih sredstava donirat će se obiteljima i učenicima slabijeg imovinskog statusa naše škole, a drugi dio ostaje u blagajni učeničke zadruge ‘Terra Economica’. I na kraju ove božićne priče, Sven Kraljić nazočnim je gostima, ravnateljici, profesorima i učenicima, u ime Vijeća učenika i Vijeća roditelja, čestitao Božić te poželio sretnu i uspješnu 2018. godinu, godinu novih snova, nada i prilika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije