Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
GASTRO 2018. Regionalno natjecanje u Svetom Martinu na Muri

GASTRO 2018. Regionalno natjecanje u Svetom Martinu na Muri

U četvrtak, 15. veljače u Svetom Martinu na Muri u Hotelu Spa Golfer održat će se regionalno natjecanje učenika ugostiteljsko-turističkih škola u obrazovnom sektoru turizam i ugostiteljstvo – GASTRO 2018.

Srednja škola Prelog je domaćin regionalnog natjecanja Gastro za I. regiju - Središnja Hrvatska na kojem će se u osam disciplina (pet gastronomskih i tri hotelijersko - turističke) natjecati oko 60 - tak učenica ugostiteljsko - turističkih smjerova iz srednjih škola Grada Zagreba, Zagrebačke županije, Krapinsko-zagorske županija, Sisačko-moslavačke županije, Karlovačke županije, Varaždinske i Međimurske županije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svrha ovog natjecanja jest promovirati kontinentalni turizam Međimurske županije, ugostiteljsko - turističku djelatnost, razviti i poticati pozitivna stajališta, interese i sklonosti učenika za turističko - ugostiteljsku struku, motivirati učenike za nastavak obrazovanja i promicanje svih aktivnosti na popularizaciji zanimanja u turizmu i ugostiteljstvu u suradnji s gospodarstvom.

PROGRAM NATJECANJA:

- 8:00 sati - otvaranje natjecanja

- 9:00 - 17:00 sati - održavanje natjecanja po disciplinama

- 18:00 - 19:00 sati - izložba hladnih slanih i slatkih eksponata

- 19:00 sati - svečana podjela priznanja i zahvalnica, zatvaranje natjecanja, svečana večera

'Veselimo se Vašem dolasku!', poručuju iz SŠ Prelog.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!