Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
SREDNJA ŠKOLA PRELOG Druženje s osmašima uz pjesmu, glumu, ples i delicije

SREDNJA ŠKOLA PRELOG Druženje s osmašima uz pjesmu, glumu, ples i delicije

Srednja škola Prelog priredila je tradicionalno druženje s preloškim osmašima u mjesecu ljubavi uz pjesmu, glumu, ples i slasne delicije.

Za ovogodišnji Festival ljubavi pronašli smo nadahnuće u stihovima P. Bosmansa:“ Neka motor tvoga srca radi na toplo. Ne zaboravi, samo je jedan ključ za paljenje: ljubav.“  kojima smo i započeli druženje u utorak, 20. veljače.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prvi dio programa vodila je učenica 2. G razreda, Mirna Tomljanović, a najprije su nas svojom izvedbom razveselile članice školskog zbora pod vodstvom profesorice Đurđice Katanec. Potom je slijedila dramsko-scenska igra „Lice“ u izvedbi učenika 2. SK i 1. G razreda, a treća točka bila je svojevrsna uvertira u drugi dio druženja.

Naime, zaljubljeni par Antonela i Neven odvažili su se zaplesati pred publikom i tako najavili plesnu radionicu koju je vodila profesionalna plesačica i profesorica Tanja Baksa. Osim naših osmaša, senzualan ples zanimljivog naziva – Bachata otplesali su i učenici 2. G razreda, a pridružili su se i nastavnici.

Priznajemo da su ove godine osmaši vrlo rado pokazali svoje plesno umijeće što nas je posebno razveselilo. Druženje osmaša i SŠP-ovaca nastavljeno je uz nezaobilazne slastice i simpatične bezalkoholne koktele koje su pripremili učenici ugostiteljskih smjerova sa svojim voditeljima – stručnim učiteljima u čije su sastavu bili: Anica Naranđa, Jasenka Poljak, Vlado Turek i Zoran Tomašić.

Organizacijski tim za provedbu Festivala ljubavi i ove godine čine pedagoginja Tanja Lilić. knjižničarka Nataša Sakač i profesorica Željka Ivančok Varga.

Dvorana Srednje škole Prelog opet je bila mjesto druženja, iskrenih osmijeha, prijateljskih zagrljaja, a prigodni ukrasi pažljivo su se izrađivali u školskoj knjižnici u čijoj je izradi sudjelovala i stručna suradnica Petra Perhoč. Stoga veliko hvala svima koji su sudjelovali u provedbi ove manifestacije!

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!