Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
ŠSD EKO TIGRIĆI drugi u Samoboru

ŠSD EKO TIGRIĆI drugi u Samoboru

img20180224182252vert1392704464 Fotogalerija

U Samoboru u Osnovnoj školi Bogumila Tonija održano je 1. Otvoreno državno prvenstvo školskih sportskih društava osnovnih škola RH u karateu za školsku godinu 2017./2018. u konkurenciji dječaka i djevojčica. Natjecanje se održalo u konkurenciji 253 učenica i učenika iz 34 škole iz 13 županija.

Ekipu Karate centra Šenkovec, pojačanu članicom KK Globus, koja se na natjecanju predstavila kao ŠSD Eko Tigrići iz škole Petar Zrinski Šenkovec, činilo je 12 natjecatelja. Ukupno su osvojili pet medalja od čega dvije zlatne,jednu srebrnu i dvije brončane.

Inga Grgić u katama i Nika Žerjav u borbama – 40 kg, učenice 7. razreda, suvereno su prošetale do prvog mjesta u konkurenciji 5.-8. razreda. Leon Molnar učenik 7. razreda u kategoriji borbe -48 kg osvojio je 2. mjesto. Ozren Grgić učenik 3. razreda i Stela Horvat učenica 7. razreda osvojili su 3. mjesto u katama, svatko u svojoj uzrasnoj konkurenciji.

Za mušku ekipu još su nastupili David Vidović (3. razed), Filip Balent (8. razred) i Goran Mihalković (8. razred) koji su izgubili mečeve za treće mjesto i Niko Bunjevčević (3. razred) i David Vuković (5. razred), koji su izgubili u kvalifikacijama. Za žensku ekipu nastupile su još i Lorena Mihalković (3. razred) koja je izgubila u repasažnom meču i Bella Mikulić (3. razred) koja je izgubila u drugom kolu kvalifikacija.

U ukupnom poretku djevojčica ekipa ŠSD Eko Tigrići iz škole Petar Zrinski iz Šenkovca s ukupno osvojenim 21 bodom osvojila je 2. mjesto na prvom otvorenom državnom prvenstvu ŠSD-a osnovnih škola u karateu. Čestitamo još jednom. Djecu su na natjecanju pratila dva roditelja, dok je voditelj ekipe na natjecanju bio vanjski suradnik Tihomir Grgić, prof.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!