TEHNIČKA ŠKOLA ČAKOVEC Dobri domaćini, ali ih sreća nije pratila

>> Dobri domaćini, ali ih sreća nije pratila

…izvješće sa sportskih terena donose Ivan Debelec i Valentino Bukal iz 1. TG

U dvorani Graditeljske škole Čakovec u utorak, 6. ožujka 2018. održano je Regionalno natjecanje srednjih škola u futsalu, regija sjever, za mladiće kojem je domaćin bila Tehnička škola Čakovec

Na natjecanju su nastupile četiri škole regije sjever, prvaci sa županijskih natjecanja srednjih škola u futsalu – Tehnička škola Virovitica, Druga gimnazija Varaždin, Srednja škola Koprivnica i Tehnička škola Čakovec.

Sažete statistike s terena

Natjecanje je započelo pripremama i zagrijavanjem igrača i golmana. Prvu utakmicu odigrali su ŠSD ‘Tehničar’ (Tehnička škola Virovitica) i ‘Druga gimnazija Varaždin’. Izvrsna tehnika, dodavanja i spretnost učenika iz Varaždina nisu bili dovoljni da izbore pobjedu protiv ‘Tehničara’.

Konačan rezultat bio je pet golova za Viroviticu i jedan jedini gol za Varaždin. Nakon pobjede ‘Tehničara’ slijedila je utakmica ‘Koprive’ i Školskog sportskog kluba škole domaćina, ‘TŠČ-a’.

Domaći teren nije pomogao ekipi ‘TŠČ-a’, pobjedu je odnijela ekipa ‘Kopriva’ iz Koprivnice s ostvarenih šest pogodaka. Ekipa domaćina postigla je četiri gola. Strijelci za ‘TŠČ’ bili su Predrag Višnjić, Davor Horvat, Tomislav Kuhar i Lovro Hranilović.

Utakmicu za treće mjesto odigrale su ekipe ‘TŠČ-a’ i ‘Druge gimnazije Varaždin’. Sreća ni ovaj put, nažalost, nije bila na strani domaćina. Utakmica je završila rezultatom od dva gola razlike za ekipu ‘Druge gimnazije Varaždin’.

Za našu ekipu igrali su Edvin Bratuša, Damir Horvat, Mateo Šupljika, Predrag Višnjić, Tomislav Kuhar, Lovro Hranilović, Matija Pintar, Karlo Koprivec, Jan Šimunić i Davor Horvat.

Iako ekipa futsalovaca naše škole nije izborila mjesto za daljnji tijek natjecanja, dečki su pokazali sportsko srce i s nogometnog terena hrabro krenuli u daljnje pobjede koje su pred njima.

U finalnoj utakmici nastupili su ŠŠD ‘Tehničar’ i ŠŠD ‘Kopriva’. Unatoč podjednakim snagama tih dviju ekipa, bolji rezultat, s postignuta tri gola, postigli su natjecatelji iz ‘Koprive’ koji su se ponosno popeli na pobjednički tron i izborili plasman na Državno natjecanje.

Za sudačkim stolom, u ulozi zapisničara, našli su se naši maturanti u zanimanju tehničar za mehatroniku Dominik Horvat i Karlo Klobučarić. (KP)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije