TREĆA smjena u Maloj Subotici

>> Treća smjena u Maloj Subotici

U OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica djeluje školski volonterski klub pod nazivom ‘SOVA’ (Sobočka organizacija volontiranja). Vrijedni volonteri tijekom cijele godine provode različite aktivnosti kojima promiču vrijednosti. Učenici, ali i odrasli rado se uključuju u njihove aktivnosti.

Ove godine škola se uključila u projekt ‘Pokreni promjenu’ te se kroz zajedničko promišljanje rodila ideja ‘Treće smjene’; aktivnostima bi se povezali s članovima lokalne zajednice, uveli promjene i obogatili život u našoj sredini. Osnovni cilj akcije je uvesti nove sadržaje u kulturni i društveni život lokalne zajednice kroz provedbu različitih volonterskih aktivnosti.

Želja nam je motivirati i pokazati inicijativu za nove sadržaje, motivirati ljude i članove različitih udruga na aktivnost. Nastojimo osnažiti i ojačati odnose, povezanost među roditeljima, djecom, učiteljima, članovima udruga i širom lokalnom zajednicom.

Kroz petnaestak radionica i predavanja koja će se 23. ožujka 2018. od 17 sati održati u prostorijama škole volonteri će svoje ideje provesti u djelo. Na Vama je da dođete i vidite što su Vam sve pripremili.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije