4. SAJAM vježbeničkih tvrtki u Varaždinu

>> 4. SAJAM VJEŽBENIČKIH TVRTKI U VARAŽDINU

U utorak, 10. travnja 2018. god. održao se 4. Sajam vježbeničkih tvrtki u Gospodarskoj školi u Varaždinu gdje su nastupile mnogobrojne vježbeničke tvrtke sjeverozapadne Hrvatske. Ekonomsku i trgovačku školu Čakovec predstavljale su Učenička zadruga Terra Economica i Vježbenika tvrtka APP d.o.o.

Terra Economica je predstavljala svoje proizvode na bazi lavande, smilja i raznih začina. Učenice Lara Zadravec i Lidia Vinković iz 4.G ponosno su predstavljale svoju zadrugu pod vodstvom profesorice Sare Novak.

Vježbenička tvrtka APP d.o.o. je na Sajmu prezentirala svoje proizvode, aplikacije za mobitele i računala. Učenice Izabela Špoljarić, Lidija Pokrivač i Barbara Škvorc iz 4.B su predstavljale svoju tvrtku te ostvarile mnogobrojne poslovne kontakte. Učenice je pratila profesorica Marina Branilović.

Tvrtka APP d.o.o. je osvojila nagradu za najinovativnije proizvode na Sajmu. Nagradu je primila direktorica tvrtke Izabela Špoljarić.

Više od 30 tvrtki poslovalo je punih 3 sata. Učenicima je takav izvorni način poslovanja bio izuzetno interesantan i od velike važnosti za ostvarivanje mnogobrojnih poslovnih kontakata koji će dovesti do buduće poslovne suradnje. Ujedno su i svi sudionici predstavljali i promovirali svoju školu i predstavili sebe u najboljem poduzetničkom izdanju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije