Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
SREDNJA ŠKOLA PRELOG 'Mladi građani' ponovno oduševili

SREDNJA ŠKOLA PRELOG 'Mladi građani' ponovno oduševili

Na međužupanijskoj smotri projekata iz područja građanskog odgoja i obrazovanja boje je Srednje škole Prelog branio muški 'četverac' u sastavu: Kristian Čurila, Dorian Gašparlin, Benjamin Radiković i Mišo Pfeifer.

Mentorice su profesorice Mirela Petković i Tanja Gregur.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ekipa je ove godine projektom 'Nosi me ponovno' nastavila prošlogodišnju priču 'Recite ne plastičnim vrećicama', ukazujući na problem prekomjerne kupovine nekvalitetnog tekstila među srednjoškolcima. Mladi SŠP-a su svjesni opasnosti i utjecaja tekstilne industrije na okolišu i naše zdravlje, ali ipak kupuju novu odjeću, i to minimalno jednom mjesečno.

Dečki su 15-minutnom prezentacijom privukli pozornost stručnog povjerenstva koje se odmah prisjetilo i njihova prošlogodišnjeg projekta.

Njihova je osebujna prezentacija ovog puta uključila i glazbeni izričaj. Naime, Kristian je na temu napisao i pjesmu kojom su 'pokupili' ogroman pljesak publike.

Uskoro ćete imati priliku kupiti originalno i ručno oslikane majice koje su izradili učenici SŠP-a, i, vjerujete, nosit ćete ih ne samo ponovno nego i ponosno!

Tijekom spomenute prezentacije cijela ekipa iz Srednje škole Prelog nosila je upravo kolekciju - Nosi me ponovno...

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!