OŠ BELICA Ftičeki na Ravnoj gori

>> Ftičeki na Ravnoj gori

U subotu, 14. travnja 2018. god., mladi belički planinari Ftičeki su konačno ostvarili svoj dugo očekivani planinarski pohod na Ravnu goru. Nakon sjajnih dojmova s prvog izleta na Kalnik, u listopadu prošle godine, ovog im se puta pridružilo i nekoliko hrabrih roditelja te mlađa braća i sestre.

Ftičeki okupljaju pedesetak učenika od 5. do 8. razreda pod vodstvom učiteljice Ivane Pavlic, a na izletu su im se pridružile i učiteljice Nina Magdalenić-Veselko, Violeta Mak, Silvija Micek i Anita Sečan.

Za sigurnost svih prisutnih bili su zaduženi iskusni i uvijek dobro raspoloženi Bundekovi vodiči i planinari Dubravko Costa Balent, Ivanka i Josip Hrešć te Kruno Petričević. Besprijekornom organizacijom i provedbom, održavanjem dobre atmosfere, prepričavanjem anegdota, savjetima i kvizovima Bundeki su se još jednom potvrdili kao dobri duh međimurskog planinarstva.

Umorne noge i blatnjave gojzerice brzo su pale u zaborav i ostaje samo sjećanje na čarobne vidike i šumske staze upletene u predivan proljetni dan ispunjen smijehom i druženjem.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije