FAMILY FRIENDLY

PLAYGROUND Caffe u centru Čakovca idealan je za društvo uz kavu, još bolji za zabavu i provod svih dobnih skupina!

Krajem rujna ove godine centar Čakovca postao je bogatiji za po mnogočemu poseban i drugačiji ugostiteljski objekt naziva PlayGround caffe, smješten na adresi Ulica Katarine Zrinski 2.

Kao prvi takvog tipa u Međimurju, sadržajno upotpunjuje grad novom vrstom family friendly kafića s moderno opremljenom igraonicom. Zamišljen je kao dnevni kafić radnog vremena od 6:30 do 23 sata, urbanog-retro uređenja prilagođenog gostima svih dobnih skupina, kako bi u njemu osjećali maksimalni komfor.

>> FOTO PlayGround Caffe ugostiteljski objekt za sve željne zabave i dobrog provoda

Posjetiteljima je na raspolaganju klasična ponuda toplih napitaka i pića, s naglaskom na najnoviju vrstu vrhunske Barcaffe kave, sokića za djecu, ali i poseban snack bar sa grickalicama za sve koji će željeti nešto i prezalogajiti, poput kokica uz filmove koji se tamo emitiraju preko popularnog Netflix servisa.

Da je PlayGround caffe ugostiteljski objekt za sve željne zabave i dobrog provoda, dokazuje bogata ponuda zabavnog sadržaja poput igračkih konzola poput PlayStation 4 s dodatnom opremom i Nintendo te automata za zabavne igre sve od pikada, biljara, stolnog nogometa, simulatora, video igara pa do velikog Čovječe ne ljuti se i sličnih zabavnih aparata.

Osim navedenog, gosti imaju priliku uživati u društvenim igrama kao što su Monopoly, Šah, Čovječe ne ljuti se, Uno, Drinkopoly, Pogodi tko sam, 5 sekundi, Memory, Alias, Frozen i brojne druge.

Također, moguće je iznajmiti prostoriju u kojoj se nalazi zabavan sadržaj te organizirati razne rođendanski party, poslovne proslave i ostale posebne prilike.

Kao dio dekoracije, na samom ulazu stoji velik grafit, koji uz ostale grafite na unutarnjim zidovima objekta posebno daje doprinos željenom ambijentu, a koji je osjećaj boravka u gradu, na ulici, igralištu, u prirodi, društvu, baš kao u djetinjstvu.

Za više informacija i aktualnosti možete ih pratiti na službenoj Facebook stranici PlayGround caffe ili posjetiti već danas u Čakovcu na adresi Ulica Katarine Zrinski 2.

Najnovije