Vijesti / Promo
Promo
Mislite na svoje zdravlje i online kupnjom ostvarite dodatne popuste i pogodnosti
PR fotografija

SPRIJEČITE DODATNE TROŠKOVE?

Mislite na svoje zdravlje i online kupnjom ostvarite dodatne popuste i pogodnosti

'Nisam znao da je moguće da netko nema dopunsko zdravstveno osiguranje jer je to nešto što imaju svi. No, evo, moj brat je završio u bolnici. Liječenje je trajalo tjedan dana, pregledi, pretrage, nakupilo se više tisuća kuna. Ni palo nam nije napamet da nema dopunsko i da će morati platiti te usluge' dijeli s nama obiteljsko iskustvo Robert S. iz Zagreba, srednjoškolski profesor

Možete li se sjetiti kada ste posljednji put bili na liječničkom pregledu, obavili neku pretragu, podigli lijekove na recept, a niste platili ništa? Upravo je sve to, umjesto vas, platila vaša polica dopunskog osiguranja.

Korisnik ugovorenog dopunskog zdravstvenog u Croatia osiguranju svih tih troškova nema. 

Mjesečna premija za osnovno pokriće dostupna je od 60 kuna, a svi koji u Croatia osiguranju do 30. studenog ove godine ugovore policu dopunskog zdravstvenog osiguranja online, ostvaruju i 15 posto popusta te imaju pravo na besplatnu B-
listu lijekova u prvoj godini. Također, sve osiguranike očekuje i digitalna iskaznica u CO-ovoj mobilnoj aplikaciji Moja Croatia.

Policom dopunskog zdravstvenog osiguranja u Croatia osiguranju pokrivaju se sve doplate bez ograničenja, što znači da uslijed iznenadne bolesti nećete ostati bez svoje police.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5939

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.