Terme Sveti Martin

LifeClass Terme Sveti Martin kontinuirano razvijaju turizam u Međimurju

Dobro je već poznato da su LifeClass Terme Sveti Martin jedan od važnijih dionika razvoja turizma ne samo u Međimurskoj županiji, već i u kontinentalnoj Hrvatskoj

U prilog tome govori činjenica da su na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma Terme ali i destinacija Međimurje bogatiji za nagrade što dokazuje kvalitetumeđimurskog turizma.

Kontinuirano ulaganje u razvoj, zaposlenike i širenje ponude u sinergičnom odnosu s lokalnom zajednicom i ostalim dionicima preduvjet su za uspjeh, za što kao dobar primjer mogu poslužiti LifeClass Terme Sveti Martin.

Kombinacija aktivnog odmora, wellness doživljaja i podizanje svijesti o vlastitom zdravlju goste vraćaju u ravnotežu i probuđuju njihovo tijelo, um i dušu, i to sve na jednom mjestu, u LifeClass Termama Sveti Martin koje nastoje postati “prvi healthness resort” u Europi.

Upravo sve više takvih gostiju prepoznaje kvalitetu wellness usluga u kojima mogu uživati u Međimurju, a nerijetko se upravo zbog njih i ponovno vraćaju. Nagrada “3. mjesto za najbolji wellness hotel”za LifeClass Terme Sveti Martin poticaj je za kontinuirano unaprjeđivanje kvalitete usluga i poboljšavanje zadovoljstva gostiju koji će se u “hrvatski cvetnjak”rado vratiti.

Međimurje postaje sve poznatija destinacija turizma zdravlja, što dokazuje i dodijeljena nagrada “2. mjesto Toplicama Sveti Martin za najbolju destinaciju turizma zdravlja”.Svi oblici zdravlja trebaju biti u ravnoteži kako bi se gosti osjećali dobro u vlastitoj koži i bili u mogućnosti u potpunosti iskoristiti potencijale koje im život pruža, što su u LifeClass Termama Sveti Martin shvatili i iskoristili kao potencijalan turistički proizvod. Nagrade pokazuju da se isplatilo.

Medical wellness, wellness, termalna voda, zdrava gastronomska ponuda temeljena na namirnicama lokalnog podrijetla i sve to usred netaknute prirode obogaćene negativnim ionima među gostima pobuđuje bezbroj pozitivnih reakcija upravo u Međimurju.

Osim ulaganja u inovativne turističke proizvode temeljene na lokalnim resursima, preduvjet za uspjeh je i kontinuirana suradnja s lokalnim turističkim zajednicama, što Terme njeguju od samih početaka. Općina Sveti Martin na Muri ponosan je vlasnik nagrade Europske komisije za Europsku destinaciju izvrsnosti – EDEN, a Terme su imale važnu ulogu u osiguravanju preduvjeta za dobivanje nagrade.

Popisu nagrada nadodaje se i ona najvažnija: “Nagrada Međimurju za najbolju kontinentalnu destinaciju u 2019. godini”.

Igor Nekić, generalni direktor LifeClass Termi SvetiMartinistaknuo je: “Međimurje je oduvijek u Hrvatskoj poznato kao mala regija velikih uspjeha. Dobivene nagrade destinaciji, ali i Termama Sveti Martin rezultat su višegodišnjeg napora i rada svih dionika u zajednici, prvenstveno od zaposlenika Termi koji godišnje brinu o preko 40 tisuća posjetitelja, pa do lokalnih ugostitelja, vinara te ostalih turističkih djelatnika koji upotpunjuju doživljaj i iskustvo svakog posjetitelja. Iznimna mi je čast biti dio ove zajednice jer projekti koji su pred nama samo će još više osnažiti ponudu Termi, ali i Međimurja kao turističke destinacije. Svako priznanje dodatno nas motivira, ali i stavlja pod reflektor, ne bi li zalužena priznanja i u budućnosti opravdali.”

Više informacija potražite na www.termesvetimartin.com

Najnovije