#PriuštiSiViše

U DINAMIC TRADE Stigao novi Xtravagantni XCeed

Uzbudite svoj duh. Ako tražite nove izazove koji će vas inspirirati, ako vas uzbuđuju nova iskustva, ako vam napuštanje komfor zone izaziva užitak, onda ste dobrodošli u jedan drugačiji ritam novog Kia XCeeda

Uzbuđenje koje možete osjetiti. Samopouzdanje koje možete dotaknuti. Novi Kia XCeed je elegantan i ekstravagantan crossover za sve vas koji tražite uzbudljivu vožnju i volite istraživati granice mogućeg. Sa svojim iznimnim dizajnom i agilnošću XCeed je stvoren da pomiče granice, traži nove pustolovine i pretvara vožnju u čisti užitak.

Iznimno neodoljiv od početka do kraja. Automobil koji je tako privlačan kao novi Kia XCeed ne može dugo ostati neopažen. Kad sjednete za upravljač ovog sportskog crossovera, oduševit će vas iznimna udobnost i inspirativne funkcije koje vas odvode u nove horizonte istinskog užitka u vožnji.

Tehnologija koja plijeni i oduševljava. NoviXCeed s vrhunskom tehnologijom donosi sve informacije i zabavu. Pored iznimnih digitalnih mjerača te izvrsne navigacije i povezivosti koje nudi, brine se i za udobnost: otvarate ga pametnim ključem, pokrećete gumbom start/stop i odvezete se u avanturu.

Utiranje novih putova. Sa zadivljujućim dizajnom. Novi Kia Xceed s progresivnom i privlačnom siluetom privlači poglede prolaznika iz svakog svoga kuta. No njegov dizajn je još impresivniji od samog bježanja pogleda. XCeed je stvoren da pomiče granice – i da pri tom izgleda sjajno.

ZNAČAJKE
Radarski tempomat (SCC) s funkcijom kreni/stani
Korištenjem kamere i radara, radarski tempomat kontrolira XCeedovu brzinu i udaljenost od vozila ispred. Sustav održava udaljenost od vozila ispred sebe uz pomoć automatskog sustava za kontrolu brzine vozila. Ako vozilo ispred ubrzava, ubrzat će i XCeed do zadane brzine. Ako vozilo ispred uspori i održavanje sigurnosne udaljenosti nije moguće, sustav smanji brzinu ili u potpunosti zaustavlja vozilo. Korisna pripomoć osobito u prometnim gužvama.
Funkcija informiranja o ograničenjima brzine (ISLW)
Funkcija informiranja o ograničenjima brzine daje Vam sve potrebne informacije kako bi Vam pomogli da ostanete unutar ograničenjima brzine. Korištenjem kamere na vjetrobranskom staklu očitavaju se ograničenjima brzine i ograničenja pretjecanja i jasno prikazuju informacije na navigacijskom zaslonu i brzinomjeru.
Sustav za sprečavanje naleta (FCA)
FCA sustav može prepoznati vozila koja se približavaju i, opcionalno, pješake koji prelaze cestu. Uz pomoć kamere i radarskih senzora za praćenje brzine i udaljenosti između vozila upozorava vozača u slučaju rizika sudara aktivirajući vizualno upozorenje. U kombinaciji s dodatnom detekcijom pješaka, upravljač također vibrira. Ako nema reakcije vozača, automobila automatski koči kako bi izbjegao ili ublažio nesreću
Upozorenje o mrtvom kutu (BCW)
Sustav upozorenja o mrtvom kutu ima radarske senzore koji prate mrtvi kut i upozoravaju Vas na dolazeće automobile prikazujući simbol na bočnom zrcalu.
Sustav za pomoć pri parkiranju (SMART PARKING ASSIST)
Sa sustavom za pomoć pri parkiranju, ono se čini nevjerojatno lakim. Sustav koristi prednje, bočne i stražnje senzore kako bi vam pomogli s paralelnim, nagibnim i okomitim parkiranjem. Sve što trebate učiniti je držati kočnicu, gas i mjenjač – sustav se brine za upravljanje. Čak vam može pomoći da se izvučete iz paralelnih parkirnih mjesta.
Automatsko gašenje dugih svjetala (HBA)
Kada to situacija dopušta, XCeed automatski prelazi na duga svjetla. Kada kamera u vjetrobranskom staklu noću prepozna nadolazeća svjetla drugih vozila, HBA sustav automatski prelazi na kratka svjetla da ne bi zaslijepila druge vozače.
Dođite do Dinamic Trade i isprobajte novom model Kia XCeed. Dinamic trade Vaš ovlašteni Kia partner posjetite na adresi Braće Graner 6, Čakovec ili kontaktirajte putem telefona 040/329-123.

Najnovije