City Show Varaždin

Najiščekivaniji spektakl godine: CITY SHOW ove subote dolazi u Varaždin!

U organizaciji Skyler Promotion-a, na pozornice gradova diljem Hrvatske, po prvi put u povijesti, stiže iluzionističko-plesni spektakl koji će oduševiti publiku svih dobnih skupina

Koncept showa spaja najveće majstore iluzije Hrvatske te plesne atrakcije koje će vas odvesti u prošlost kao i u budućnost. Sve posjetitelje očekuje adrenalinski spektakl u trajanju od 2 sata, prepun nevjerojatnih točaka koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

TKO NASTUPA?
▶︎ Andrej The Illusionist
▶︎ Casper Magic
▶︎ Cabaret á la Carte
▶︎ Tron Girls

GDJE SE ODRŽAVA CITY SHOW?
Do kraja godine show možete pogledati u Varaždinu (City Show Varaždin // 5.10. ) i Osijeku, a tijekom 2020. i u ostalim gradovima Hrvatske koje ćemo ubrzo najaviti.

GDJE SE MOGU KUPITI KARTE?
Karte možete nabaviti online, putem servisa Entrio:

▶︎ Varaždin: www.entrio.hr/event/city-show-varazdin-6676

▶︎ Osijek: www.entrio.hr/event/city-show-osijek-6677

Ili na ostalim prodajnim mjestima:
Varaždin: Ghetaldus optika (Ljudevita Gaja 11, Varaždin), Suvenirnica – varaždinske vijesti, Ghetaldus optika (Optujska 171A/B/C, Varaždin, SUPERNOVA)
Čakovec: Ghetaldus optika (Kralja Tomislava 14, Čakovec)

❗️Show je primjeren za djecu svih dobnih skupina.

TKO SU ZVIJEZDE CITY SHOW-a?
Tron Girls naziv je za jedinstveni show gdje predivna grupa žena u kombinaciji sa LED i UV tehnologijom u zapanjujućem nastupu publiku diže na noge.
Finalistice češko-slovačkog supertalenta 2018. godine, svojim estetskim i ženstvenim pokretima koje prati odlična glazba upotpunjuje laser efekt koji svakog gledatelja ostavlja bez daha.
Casper Magic je jedan od najelitnijih hrvatskih iluzionista i mađioničara koji iza sebe ima preko dvije tisuće nastupa širom hrvatske i inozemstva (Italija, Njemačka, Austrija, Slovenija, BIH).
Čovjek kojemu nije teško visjeti na gorućem konopu 30 m iznad zemlje, ni pobjeći vezan lancima iz spremnika punog vode – Andrej The Illusionist !
Iluzionist iza kojeg stoji preko 3.000 nastupa za djecu i preko 500 nastupa za odrasle. Ugledavši se na slavnog američkog iluzionista Harryja Houdinija i odlučio se, poput njega, proslaviti bjegovima iz nemogućih i opasnih situacija pa je oborio svjetski rekord u Houdinijevoj metamorfozi – okovan lancima i zavezan u vreći, iz sanduka je izašao za manje od sekunde.
Cabaret á la Carte dolazi sasvim spreman!
Pripremile su svoje šarene haljine i naštimale svoje vjerne instrumente. Imaju čak i nove štikle.
Dolaze s hitovima i hit koreografijama, s guštom se uvaljati u vašu lijepu pažnju. Cabaret à la Carte nikada još nije bio u sportskoj dvorani, malo je čak sportski nemušt, ali je u top formi za mega sexy shmexy show!

Najnovije