TRETMANI ZA KOSU

NOVA PONUDA U Salonu ljepote Perla napravite Brazilsko feniranje kose

Uz šaroliku ponudu ugodnih i korisnih tretmana koji su popraćeni novom modernom tehnologijom i trendovima od sada možete objediniti svoj posjet i obaviti svu njegu koja je ženi potrebna na samo jednom mjestu u Salonu ljepote Perla.

Tretiranje kose nanokeratinskim sustavom

Keratinski tretman (brazilsko feniranje) kose je najbrži, tehnički najnapredniji i najefikasniji tretman za kosu na svijetu. Ova nova vrsta tehnologije je uspješna na svim vrstama kose ali najveći rezultati postignuti su na ekstremno oštećenoj kosi.

Nanokeratinski sustav zaglađuje kosu kroteći neposlušne, valovite vlasi. Vaša će kosa istog trena postati savršena. Nanokeratinski sustav učinit će vašu kosu onakvom kakva prirodno treba biti – mekanom, sjajnom i zdravom. Ovaj revolucionarni sustav redefinira prirodno stanje vaše kose stvarajući učinak fen frizure koja traje i do 6 mjeseci

Ovaj sustav se koristi kako bi vašoj kosi pružio potrebnu vlagu i na njoj stvorio štit protiv toksičnih elemenata iz okoline. Nanokeratinski sustav pogodan je za sve tipove i boje kose, a posebno koristan učinak ima na oštećenu kosu. Rezultat je prekrasna, mekana, svilenkasta kosa nevjerojatnog sjaja. Kosa istog trena postaje zdravija i podatnija.

Kako djeluje nanokeratinska terapija?

Najnoviji nanokeratinski sustav koristi monomolekularni keratin dobiven biokemijskim putem, tako da mali milijun molekula ovog keratina stane na vršak igle. Zahvaljujući svojoj nevjerojatnoj dubinskoj sposobnosti prodiranja u kosu putem pare ove čestice potpuno ispunjavaju oštećena područja vlasi. Prilikom slijedećeg koraka ove se čestice “zaključavaju” u kosu korištenjem izvora pare, tvoreći tako trajni, netopivi keratin koji je baš poput prirodnog keratina.

Rezultat ovog tretmana je prekrasna, svilenkasta, mekana i njegovana kosa veličanstvenog sjaja. Kosa automatski postaje snažnija, zdravija i podatnija.

Cocochoco brazilski keratinski tretman za trajno zdravu, ravnu, glatku i sjajnu kosu je inovativan proces tretmana za kosu koji je potpuno prirodan i ne sadrži formaldehide, sulfate i parabene. Trajanje tretmana uz pravilnu njegu kose je čak do šest mjeseci. Temeljito regenerira i ravna kosu ne mijenjajući joj pritom strukturu. Cocochoco keratinski tretman je pogodan za svaki tip kose. Prednosti keratina Cocochoco su što ispravlja suhu i oštećenu kosu, kosa postiže nevjerojatan sjaj, raspetljava kosu, pruža termalnu zaštitu, štiti boju kose, sprječava pucanje vrhova, lakše je rasčešljati i oblikovati kosu, štedi vrijeme kod ravnanja kose, izravnava kosu bez da joj mijenja strukturu, kosa postaje baršunasta i glatka na dodir. Kosa postaje jača, površina se zatvara i istovremeno je zaštićena od UV zračenja, vjetra, mraza, morske i klorirane vode. 

Za svoj termin naručite se na broj 099 518 3486, putem Facebook stranice ili dođite u Studio Ljepote Perla na adresi Franje Punčeca 2, Poslovni centar Aurora Čakovec.

Salon je otvoren za vas radnim danom od 8 do 20 sati, te u subotu od 8 do 13 sati.

Najnovije