NAJAM APARTMANA

MILLENNIUM APARTMANI Smjestite se u centru pitoresknog Čakovca

Želite li smještaj u centru Čakovca (Matice hrvatske 6), nadomak parka i starog grada, od sada su tu Millenium Apartmani

Čakovec je gradić smješten na samom sjeveru lijepe naše. Nosi titulu grada prijatelja djece, više puta je osvojio nagradu za najuređeniji grad kontinentalne Hrvatske, županijsko je središte Međimurske županije koja je sve posjećenija turistička destinacija.

Osim prirodnih ljepota ovoga kraja tome doprinosi njegov položaj i dobra prometna povezanost. Tako je Čakovec udaljen samo 12km od susjednog Varaždina, 100km od Zagreba i 30-ak km od slovenske i mađarske granice.

Tražite li smještaj za sebe, svoje prijatelje ili poslovne partnere, Čakovec odnedavno ima u svojoj turističkoj ponudi ekskluzivne apartmane u samom centru grada na adresi Matice hrvatske 6, Facebook Millennium apartments. Riječ je o 6 smještajnih kapaciteta koji su namijenjeni iznajmljivanju, a vrhunski su uređeni i sadrže sve potrebno za opušten i ugodan boravak. U sklopu istog objekta nalazi se i kafić Millennium te restoran Pozoj.

Odaberete li smještaj u Millennium apartmanima dobit imat ćete komfor i mir, a opet biti na par minuta hoda od svih važnih sadržaja koje grad nudi. U neposrednoj blizini nalazi se Muzej Međimurja, Centar za kulturu, Crkva sv. Nikole te brojni kafići i restorani.

Apartmani su uređeni u modernom stilu, no ugođaj je istovremeno topao i “domaći”.  Svugdje ima puno danjeg svjetla te je prozračno i ugodno, a dobra izolacija štiti od vanjske buke.

U Čakovcu se gosti mogu rekreirati na Gradskim bazenima “Marija Ružić” ili produžiti do Toplica Sveti Martin koje su više koncipirane za wellness doživljaj. Dostupna im je i Shiatsu masaža, kao i programi vježbanja na lokaciji Studija Hara, Facebook – Studio Hara, također u Čakovcu, na adresi Ulica bana J. Jelačića 18.
U blizini apartmana nalazi se autobusni kolodvor, kao i punkt na kojem se mogu unajmiti električni bicikli, a odmah do zgrade je veliki parking na kojem gosti mogu besplatno parkirati.

Cijene smještaja su prihvatljive, a domaćini odobravaju i dodatne popuste za veće grupe ljudi i/ili boravak dulji od dva dana.

Čakovec je mali grad u kojem sve pršti od života i dječjeg smijeha, grad u kojem će se posjetitelji osjećati sigurno i zaštićeno. Moguće ga je obići i istražiti pješice ili biciklom. Ima mnoštvo sadržaja, od kulturnih manifestacija, preko gastro ponude do sportskih aktivnosti . Ostatak Međimurja, također zanimljiv turistima, najznačajniji je po prirodnim ljepotama te gastro i eno ponudi te se također može obići biciklom, električnim biciklom, taxijem, autobusom, rent a car-om.

U donjem i u gornjem Međimurju postoji mnoštvo OPG-ova i seoskih turizama sa autohtonom domaćom hranom. Gornje Međimurje je vinorodni kraj koji se na eno karti Hrvatske ističe ponudom visoko kvalitetnih, pretežno bijelih vina. Turisti u Međimurju mogu krenuti put međimurkih vinskih cesta i otkriti svoj favorit.

Bilo da vas put službeno ili privatno dovede u našu regiju , dobrodošli ste predahnuti i odmoriti se u apartmanima Millennium! Domaćini, obitelj Krajcer, svojim gostima  stoje na usluzi kroz komunikaciju putem osobnog kontakta na adresi (Matice hrvatske 6, Čakovec), mobitela (091 571 7313; 091 174 1954; 091 5384 684)  ili e- maila (millenniumapartment2019@gmail.com).

Najnovije