P.S. TRAŽI SE KONOBAR

PIZZERIA ŠPIZZA Čakovečka pizzeria iznenađuje inovativnim specijalitetima sezonske ponude

- Bili smo jako kreativni, tako da kod nas možete probati sve od slatke pizze pa do pizze sa dimljenim sirom ili dodatkom pulled pork, svježim chilli papričicama... - poručuju iz Pizzerije Špizza

Sredinom travnja ove godine čakovečki Jug postao je bogatiji za mjesto savršeno za ispijanje jutarnje kave, obiteljska okupljanja ili pak opuštanje nakon cijelog dana, mjesto ugodnog ambijenta, pristupačnih cijena i odlične hrane koja će vas pri prvom zalogaju natjerati na pomisao kako se mala Italija preselila upravo tamo!

Tako je, govorimo o Pizzeriji Špizza koja od samog otvorenja oduševljava nepca posjetitelja i stalnih gostiju. Pet mjeseci nakon što su otvorili vrata objekta, vlasnici i profesionalni kuhari Boris Pintar i Dominik Knezić još uvijek su puni ideja, iznenađenja i novih specijaliteta pa su tako nakon ljetne sezonske ponude, koja se pokazala izvrsnom, odlučili su napraviti novu specijalnu – jesensku ponudu.

– Bili smo jako kreativni, tako da kod nas možete probati sve od slatke pizze pa do pizze sa dimljenim sirom ili dodatkom pulled pork, svježim chilli papričicama, a naravno nećemo sve otkrivati, najbolje to ostaviti nepcima, poručuju iz Pizzerije Špizza!

Iako kažu da dostavu još uvijek nemaju u planu, ipak cilj im je i dalje pripremati kvalitetnu hranu kojoj posvećuju mnogo pažnje, a zbog opsega posla u Pizzeriji traže još jednog pomoćnika, odnosno konobara/konobaricu za rad. 

Također, i ovog su puta mislili na čitatelje portala eMedjimurje i pripremili vam nagradnu igru u kojoj daruju čak 3 puta po dvije sezonske pizze iz nove ponude, stoga pratite našu Facebook stranicu i zaigrajte, jer možda ćete baš vi uživati u okusima rada ovih besprijekornih pizza majstora!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije