Obiteljski ugostiteljski objekt

RESTORAN PIZZERIA 4M kvalitetna i sezonska hrana glavna je i jedina filozofija ovog restorana!

Nađete li se na magistrali Varaždin – Slovenija i ogladnite, požurite u Petrijanec u Restoran pizzeria 4M i uvjerite se u bogatu gastronomsku ponudu koja se priprema od svježih pomno odabranih namirnica

Ako vam već do sada za oko nije zapeo restoran u centru Petrijanca, morate ga svakako posjetiti zbog nove ponude jela – crna svinja,rib- eye steak, janjetina s ražnja, odojak s ražnja, filet lososa, tuna steak od nedavno su uz ostala jela u ponudi ovog renomiranog restorana.

Glavne ruke restorana pripadaju Miljenku i Marici Drvar te njihovoj djeci Moniki i Marinu, od tud je i restoran dobio ime 4 M. Obiteljski ugostiteljski objekt iz male pizzerije izrastao je u salu za svečanosti koja prima do 100 ljudi, a u ponudi je catering i dostava te bogati jelovnik poznat u Hrvatskoj i šire.

>> FOTOGALERIJA RESTORAN PIZZERIA 4M

PRILAGODBA GOSTIMA – UGODAN AMBIJENT  RESTORANA, SALA ZA SVEČANOSTI, IGRAONICA, SOBA ZA BEBE, DOSTAVA, CATERING, ŠATORI

Nije slučajnost da se restoran nalazi u Petrijancu, nakon iskustva rada u Njemačkoj i Sloveniji Miljenku i Marici je želja bila imati restoran na rodnom dvorištu. Uz puno rada i truda obitelji Drvar i svih djelatnika to i su i ostvarili. Za svoje goste uredili su terasu u dva nivoa sa 100 sjedećih mjesta. Gornji kat restorana ima moderno uređenu salu sa 100 sjedećih mjesta za proslavu raznih svečanosti – organiziranje raznih prezentacija, proslave obljetnica, pričesti, krštenja, manjih svadbi, promocija i poslovnih ručkova i večera te ostalih svečanih prigoda.

Donji dio restorana sadrži  50 sjedećih mjesta. Od nedavno su ambijent prilagodili i najmlađim gostima te tako roditelji mogu uživati u jelima dok se u njihovoj blizini djeca igraju u igraonici.​ Roditeljima malih beba dobro je znati da u Restoranu pizzeriji 4M postoji nova soba za bebe namijenjena za dojenje i presvlačenje.
Restoran i pizzeria 4M također svakodnevno dostavlja hranu na kućnu adresu te nude i usluge cateringa s vlastitim šatorima uz kompletnu uslugu aranžiranja i poslugom.

PRVI RESTORAN U HRVATSKOJ KOJI JE OTVORIO PUNIONICU ZA ELEKTRIČNE AUTOMOBILE, KUPIO ELEKTRIČNE AUTOMOBILE ZA DOSTAVU I ELEKTRIČNE BICIKLE ZA POSUDBU

Obitelj Drvar je za potrebe dostave hrane kupila i električne automobile, a uz to su postavili i punionicu za te automobile. Osim toga, kupili su i 5 električnih bicikala za iznajmljivanje gostima restorana.

– Ekološki smo jako osviješteni već godinama. Posao nam se, na sreću, svake godine povećava, trenutno imamo 30 zaposlenih u restoranu, ljudi su nas prepoznali i potrebe su sve veće. Već nekoliko godina želja mi je bila da idući automobil koji ćemo kupiti bude električni – kazala je vlasnica, dodavši da su bili spremni na ukazanu priliku. Aplicirali smo na natječaj, bili smo spremni financijski, a budući da nismo kreditno opterećeni, kupili smo dva elektro automobila uz sufinanciranje države. Ako sve odradite kako treba, uspjeh neće izostajati, upravo to često ističem kao svoj moto – kazala je zaključno Marica Drvar, vlasnica restorana.

GLAVNA I JEDINA FILOZOFIJA OVOG RESTORANA JE KVALITETNA I SEZONSKA HRANA

Restoran i pizzerija 4M surađuje prvenstveno s domaćim OPG-ovima u svojem okruženju, zbog čega su im sva jela pripremljena od najsvježijih namirnica. Ujedno imaju i vlastiti OPG pa većinu voća, povrća i začina koji rastu u njihovom vrtu, koriste i u kuhinji. Kvalitetne namirnice kupuju i u Austriji ili Sloveniji, sve kako bi gosti na stol dobili kvalitetnu, zdravu i ukusnu hranu.

NOVO U PONUDI

Ako vam već do sada za oko nije zapeo restoran u centru Petrijanca, morate ga svakako posjetiti zbog već poznate ponude svakodnevnih jela, gableca, ala carte jela, pizza i tjestenina.

Tu je i nova ponuda jela: crna svinja, rib-eye steak, janjetina s ražnja, odojak s ražnja, filet lososa, tuna steak od nedavno su uz ostala jela u  ponudi ovog renomiranog restorana.

CRNA SVINJA

Crna slavonska svinja ili fajferica je hrvatska autohtona pasmina svinja koja se na području istočne Hrvatske uzgaja već 140 godina. Hrani se žitaricama, kukuruzom, bundevama, djetelinom i žirom. Pasmina se odlikuje odličnom kakvoćom meda uz posebice visok udio intramuskularne masti i visoku vrijednost mesnih prerađevina. Meso se odlikuje svijetloružičastom bojom i vrlo je ukusno i mekano nakon pripreme.

RIB-EYE STEAKE 

Meso mladih hrvatskih simentalskih goveda u dobi od 12 do 18 mjeseci koja su hranjenja kukuruzom silažom i velikim količinama mljevenih cjelovitih zrna žitarica, čime se dobiva meso visoke kvalitete i iznimno nježne strukture. Sadrži niski udjel masti, a visok udjel proteina što je vrlo pogodno za ljudski organizam. Meso odležava u komori u idealnim uvjetima, oko 20 dana kako bi se iz mesa izvuklo što više vode i naglasio okus, ali da pritom meso postane još mekše. Potplećnjak (rib-eye steak)
Odrezak od prvog rebra ili pržolica favorit je mnogih gurmana, zato što zbog masne sredine meso prilikom pripreme ostaje predivno sočno

JANJETINA S RAŽNJA prilog mladi krumpir ili sezonska salata

ODOJAK S RAŽNJA prilog mladi krumpir ili sezonska salata

FILE LOSOSA

File lososa se poslužuje sa sotiranim sezonskim povrćem

TUNA STEAK

Svježi odrezak tune poslužuje se s blitvom na rimski način. Rimski način- prijana blitva s inćunima, rajčicom i maslinama

Kako smo se i sami uvjerili u Restoranu pizzeriji 4M je sve savršeno od eksterijera do pomno uređenog interijera, a ono što je najbitnije za jedan restoran ovo je mjesto na kojem se priprema iskrena hrana, hrana iz provjerenih izvora i, vrlo važno, iznimno ukusna hrana.

Stoga ih posjetite na adresi Vladimira Nazora 132 u samom centru Petrijanca, za sve upite ih kontaktirajte na broj telefona 042 714 574, a možete ih pratiti svakodnevno na njihovoj Facebook stranici Restoran – Pizzeria 4M.

Najnovije