KONCERT

Koncert pod zvjezdanim nebom Šalate bit će kruna ovogodišnjeg rada 4 Tenora!

Nakon izvrsnog nastupa u Varaždinu, fantastična glazbena četvorka 4 Tenora održat će pravi glazbeni spektakl s Revijskim orkestrom Zagrebačke filharmonije 14. rujna 2019. godine u 20 sati

Na pozornici će ugostiti cijenjene glazbenike – Radojku Šverko i Gorana Karana, a opuštene atmosfere zasigurno neće nedostajati.
Đani StipaničevVladimir GarićFilip Hozjak i Marko Pecotić na hrvatskoj su glazbenoj sceni sinonim za kvalitetne tenorske glasove koji sve oduševljavaju ne samo pjesmama, nego i otvorenošću i smislom za humor. 
 
Koncerti u prestižnim dvoranama diljem Hrvatske i inozemstva uvijek su im rasprodani što uopće ne čudi – tenore je užitak slušati, paze na detalje, radišni su i simpatični.
Tako su posjetitelje varaždinskog Špancirfesta ostavili bez daha svojim nastupom – gledalište je bilo prepuno, a svi prisutni nisu mogli sakriti oduševljenje izvedbom arija, kancona i evergreena, ali ponajviše poznatih zagorskih popevki. Budući da su trojica od četvorice Tenora podrijetlom iz Dalmacije, publika im nije zamjerila pokoju pogrešno otpjevanu riječ pjesme, već ih je bodrila gromoglasnim pljeskom. 
Ljetna im je turneja bila ispunjena, a koncert na Šalati bit će kruna njihovoga ovogodišnjeg rada i prava poslastica za glazbene gurmane. Tenori su za koncert na Šalati, koji se s nestrpljenjem očekuje, uz svoj standardni repertoar pripremili nekoliko novih glazbenih iznenađenja kojima će sigurno oduševiti publiku.
Đani Stipaničev osobito se veseli koncertu jer u 25 godina svoje karijere, priznaje, niti jednom nije nastupio na Šalati!
Nekako me zaobilazila i kao protagonista, a i kao običnog gledatelja. Nadam se stoga nadoknaditi taj propust u karijeri! Prezentirat ćemo našu novu uspješnicu “Brod bez imena”, kao i niz novih kancona i skladbi koje smo u zadnje vrijeme uvrstili u repertoar. Ukratko, nekadašnji projekt “Opera pod zvijezdama” dobiva svoju inačicu – 4 Tenora na Šalati!, rekao je Đani.
Zagrebačka će publika imati priliku uživati uz Tenore i Revijski orkestar Zagrebačke filharmonije kojim dirigira maestro Ivan Skender. Glazbena diva Radojka Šverko i sjajni Goran Karan dat će posebnu čar ovome spektaklu o kojem će se, vjerujemo, još dugo pričati. Ovo je koncert koji se naprosto ne propušta.
Jedinstvena atmosfera Šalate i visokokvalitetna produkcija Scardone i  Digiloga omogućit će posjetiteljima savršen doživljaj vrhunskoga glazbenog spektakla. Šalata je odabrana kao idealna open-air lokacija u centru grada koju publika jako voli, kao stvorena za savršen spoj tenorskih glasova i orkestra.
Pod zvjezdanim nebom tenori će izvesti i pjesmu “Brod bez imena” s ovogodišnjih 22. Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku za koju su osvojili prvu nagradu publike.
Ne bojte se hladnijih rujanskih dana, osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme i budite dio ovog fantastičnog događaja! Vjerujte nam, umorit ćete se jer će vas od količine smijeha uz ove iznimno talentirane i teatralne glazbenike trbušni mišići boljeti još danima!
Organizatori su koncerta Scardona i RTL Music, a karte su u prodaji na Srebrnjaku 64, u sustavima Ticketshop i Eventim te na blagajni na dan održavanja koncerta.

Najnovije