UPISI U TIJEKU

STUDIO ŽERJAV Zašto učiti strane jezike?

Današnje su školovanje i napredovanje na poslovnom planu nezamislivi bez znanja stranih jezika. Mnogo naših tvrtki posluje na globalnom tržištu pa je znanje stranih jezika postalo imperativ pri zapošljavanju, strani jezik često je važniji i od radnog iskustva, a omogućuje i stručno usavršavanje u inozemstvu.

Djeca već u vrtiću počinju učiti strane jezike kroz igru i bez napora, a što kod djece poboljšava kognitivne sposobnosti i razvija kreativnost. Studenti koji uče strane jezike imaju razvijenije vještine pisanja i čitanja te matematičke vještine. Uz to, učenje stranih jezika daje priliku za upoznavanje i istraživanje drugih kultura te boljeg razumijevanja svoje kulture, razvija toleranciju i otvorenost prema drugima i drugačijem, a to je jedan od preduvjeta daljnjeg osobnog razvoja.

Koji jezik odabrati?

Engleski jezik svakako prednjači u odabiru, ali nikako ne smijemo zanemariti važnost  i veliku zastupljenost njemačkog jezika, a iza njega slijede španjolski, francuski i talijanski jezik. Europa će od nas i naše djece u budućnosti tražiti poznavanje barem četiri strana jezika.

Priprema srednjoškolaca za međunarodne ispite CAE, IELTS i ostale vrlo je tražena, a naši rezultati potvrđuju ozbiljnost i kvalitetu pripreme.

Kako učiti?

U grupi, u paru, individualno, na poslu, sa stručnim predavačima ili izvornim govornicima – izbor je na Vama!

Što još odabrati za sebe?

GITARA i ostali instrumenti te tečaj PJEVANJA – za djecu i odrasle

ŠKOLA BRZOG ČITANJA I MUDROG UČENJA za djecu od 3.razreda, srednjoškolce, studente i odrasle – jedinstven program, saznajte sve detalje na besplatnim promotivnim radionicama 7.9. u Čakovcu, 13.9. u Prelogu i 14.9. u Murskom Središću gdje će se i održavati nastava.

Prijavite se u programe Studija Žerjav na 098 613 620 ili studio.zerjav@gmail.com i ostvarite pogodnosti pri upisu u intenzivne programe.

Studio Žerjav je savršen izbor za cijelu obitelj!

Najnovije