NOVI SALON U DOMAŠINCU

CERTIFICIRANA MASERKA Zvjezdana Dominić otvorila ZD-LUX salon za masažu u Domašincu

- Masažom liječim bolove u leđima, nesanicu, glavobolje, razna psihosomatska stanja, ukočenost, bolove ekstremiteta i slično, rekla nam je Zvjezdana

Nakon brojnih godina rada u drugim salonima, certificirana maserka Zvjezdana Dominić u Domašincu je prepoznala potrebu za ugodnim mjestom u kojem će moći pomagati stanovnicima iz okolice da se relaksiraju, ali i ublaže svoje bolove.

Upravo time vođena, krajem srpnja ove godine službeno je otvorila vlastiti salon za masažu i njegu tijela pod imenom ZD-LUX koji pruža širok spektar usluga, a svaki klijent izlazi s osmijehom na licu.

– Već dugi niz godina pomažem ljudima u poboljšanju njihovog zdravstvenog, kao i općeg stanja, stoga me to potaknulo na otvorenje vlastitog salona. Masažom liječim bolove u leđima, nesanicu, glavobolje, razna psihosomatska stanja, ukočenost, bolove ekstremiteta i slično, ispričala je Zvjezdana. 

Iako Zvjezdana priznaje da posao masera fizički nije lak, rad s ljudima, njeno znanje te želja i potreba za pomaganjem pravi je poticaj za nove izazove.

– Moj cilj je proširiti ponudu usluga koje pružam, a pogotovo uvesti manikuru i pedikuru, rekla je naša sugovornica koja svakom klijentu pristupa individualno, posvećuje se osobnom problemu, a na kraju pronalazi i rješenje.

U ugodnom ambijentu novootvorenog Salona ZD-LUX u Domašincu nudi se više vrsta masaže. Tako je dostupna usluga limfne drenaže, medicinske i himalajske masaže, maderoterapija valjcima, vezivno-tkivna masaža, aromaterapija, anti-age masaža lica i vlasišta, a sve po pristupačnim cijenama. Stoga, ako i vi imate neke od ranijenavedenih problema, znate gdje se trebate javiti!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije