ODABERITE PROGRAME

POU ČAKOVEC VAS POZIVA Upišite se na tečajeve stranih jezika, pripreme za maturu i programe obrazovanja

Mjesto gdje se susreću dugogodišnja tradicija i moderan pristup nastavi možete pronaći nedaleko centra grada na adresi Kralja Tomislava 52 u Čakovcu.

Zašto izabrati baš njih u mnoštvu škola koje nude tečajeve stranih jezika? 

Pučko otvoreno učilište ima bogatu tradiciju i stručan tim ljudi, koji ulaže u svoj napredak i razvoj sudjelujući na brojnim usavršavanjima i edukacijama. Ulažu i u tehnološki napredak te tako njihovi stručnjaci u radu koriste pametne ploče, a svaka je učionica suvremeno opremljena i prati zahtjeve današnjeg informatički razvijenog društva.

Škola stranih jezika nudi programe kako za one najmlađe, tako i za odrasle željne usvajanja novih znanja. Predškolci će učiti engleski ili njemački jezik kroz igru, pjesmu, crtanje i druženje, osnovnoškolci će nadograđivati svoja znanja na njima zabavan način, a srednjoškolcima će se otvoriti nova vrata, koja će ih možda odvesti na studij u inozemstvo.

Odrasli mogu birati između niza tečajeva prilagođenih njihovim potrebama i željama, od početnog do naprednog. Tu je i posebna ponuda tečajeva stranih jezika s upisom u e-knjižicu, kao i konverzacijski tečajevi engleskog i njemačkog jezika namijenjeni poboljšanju komunikacijskih vještina te poslovni engleski i njemački jezik. Iako su tečajevi engleskog i njemačkog jezika najtraženiji, za one nešto zahtjevnije nude se i tečajevi drugih stranih jezika, kao što su talijanski, mađarski, španjolski, ruski.

Ne gubite vrijeme i izaberite tečaj po mjeri, jer znanje je najbolja investicija u bolju budućnost. Nazovite već danas i rezervirajte svoje mjesto. Trajanje tečajeva stranog jezika je 70 sati. Cijena tečajeva za djecu je 1.600,00 kuna, a za odrasle 2.000,00 kuna. Za člana obitelji ili drugi strani jezik dobivate dodatni popust od 30 posto. Ako dijete dovede prijatelja ostvaruje 5% popusta. Za djecu nude i pomoć u učenju.

Upisi u programe osposobljavanja i usavršavanja za više od 100 zanimanja

Novi program osposobljavanja za poslove Internet marketinga i prodaje!

Trenutno su najtraženiji programi: Njegovatelj starijih osoba (početak 16.9.2019.), zavarivač MIG-MAG postupkom, bravar, operater CNC tokarilicom i CNC glodalicom, dječji njegovatelj, dimnjačar, maser, vizažist, samostalni knjigovođa, auto-CAD specijalist, programer WEB aplikacija, Programer C# i ASP.NET, operator na računalu, menadžer za izradbu i provedbu EU-ovih projekata, zidar, tesar, rukovatelj viličarom, rukovatelj motornom pilom, fasader, armirač, pivar, ratar, pčelar, voćar, vinogradar-podrumar, šivač, obućar…

Tečaj šivanja i krojenja – početni i napredni

Trajanje od 30 sati za 1.000,00 kuna. Naučit ćete sašiti odjevni predmet, zavjesu, porubiti hlače, pregače, posteljno rublje i krpe te mnogo drugih priručnih predmeta.
Početak grupe je u 9. mjesecu.  

Pripreme za maturu

Uspješnost polaznika na maturi je gotovo 100%. Za grupu 8-15 polaznika cijena sata za matematiku, engleski, njemački i hrvatski jezik, kao i za ostale predmete je 20 kuna po školskom satu. Viša razina matematike traje 60 sati, viša i osnovna razina ostalih predmeta 45 sati. Dočekajte maturu spremni uz vrhunske stručnjake i najpovoljniju cijenu.

Komplet priprema – matematika, hrvatski jezik, strani jezik – 3000.00 kuna.

Početak grupe u 11. mjesecu.  

Informatički tečaj za odrasle

Trajanje: 50 sati

Nastava u malim grupama.

Sadržaj tečaja: Osnove rada na računalu, pisanje teksta, izrada proračunskih tablica, slanje e-maila, Internet, Facebook…

Početak grupe je u 10. mjesecu.  

Cijena: 1.000.00 kuna

Najavljuju besplatne programe osposobljavanja za konobara, kuhara, priprematelja pizza i roštilja te turističkog animatora u sklopu projekta Gatroturisteduca. 

Ciljne skupine: 

– osobe mlađe od 25

– stariji od 54

– osobe s invaliditetom

Polaznicima je osigurano sljedeće: liječnički pregled, praksa, radna odjeća i oprema te mogućnost zapošljavanja kod poslodavaca

Ukoliko zadovoljavate uvjete možete se prijaviti na info@pou-cakovec.hr.

Iskustvo polaznika programa usavršavanja za programera WEB aplikacija

– Iskreno, nisam znao što točno očekivati. Iako sam imao određeno prethodno iskustvo u programiranju (koje nije bilo veliko), želio sam se upoznati s ovim programskim jezicima ‘od nule’. Nakon ovog iskustva mogu zaključiti da je dobiveno znanje daleko premašilo moja očekivanja. Tečaj obuhvaća izradu web aplikacija u PHP-u u cijelosti, počevši od najosnovnijih početaka (HTML, CSS), Javascript, PHP i SQL. Kad se u cjelinu povežu sva ova poglavlja nastaje snažna osnova dostatna za izradu ozbiljnijih aplikacija i stranica. Maksimalno sam zadovoljan stečenim znanjem, prvenstveno zbog mentora Dejana Drabića i Viktora Lazara koji su bili susretljivi i vješto prenijeli svoje znanje na polaznike. Tako im i ovom prilikom zahvaljujem na strpljenju spram naše grupe i prenesenom znanju. Također, polaznici naše grupe bili su izvanredni i sadržaj naših kodova smo rado dijelili jedni s drugima, uspoređujući ih i tražeći najbolja rješenja za potencijalne i nastale probleme. S obzirom na to da je danas programiranje izrazito traženo na tržištu, pronalazak posla za mene nije trajao dugo. Brzo mi je pružena prilika kao programeru za koju se nadam da ću ju potpuno iskoristiti u što kraćem roku. Za kraj, srdačno preporučujem ovaj program svim potencijalnim polaznicima koji su željni posvetiti se rješavanju programerskih problema i stvaranju novih softwareskih rješenja, jer se uz vlastiti angažman, dobre mentore i ekipu može dosta napredovati – rekao je Luka Brumec.

Cvjećar/aranžer

Cvjećari/aranžeri tijekom svog obrazovanja naučili su i izradili mnoge radove. Osim nastava imali su i organiziran posjet Sajmu cvijeća u Italiju, Dane vjenčanja u Zagrebu, posjet Tropskom vrtu u Dobrovnik u Sloveniju. 

Informacije i upisi:

– Od ponedjeljka do petka od 8 do 14 sati

– Ponedjelja, srijeda i petak od 16 do 18 sati

Kontaktirati ih možete na brojeve telefona 040/395-236, 396-717, 396-716 ili putem emaila info@pou-cakovec.hr.

Cjeloživotno učenje – Ključ uspjeha svakog čovjeka !

Najnovije