VINSKI GRAD

JERUZALEM ORMOŽ Uz svoj standardni asortiman, na ovogodišnjem Vinskom gradu u ponudi i dva ‘bombončeka’ te posebna linija limitiranih vina

Uz dobro poznate sorte vina Jeruzalem Ormož, na ovogodišnjem Vinskom gradu posebno i Muškat Ottonel te Traminac&muškat. Za sladokusce.

Vinski grad jedna je od najpopularnijih lokacija svakog Špancirfesta, posebice za one ‘šmekere’, koji se žele možda i malo skloniti od gradske vreve. Smješten će i ove godine biti na posebnoj lokaciji u palači Sermage.

I svake godine posebno atraktivan je štand slovenske vinarije Puklavec Family Wines, na kojem se mogu isprobati njihova vina Jeruzalem Ormož. Upravo ovaj vinski štand je uredno među ‘najgužvovitijim’ vinskim štandovima, a posebno su se pripremili i ove godine.

Osim svojih uobičajeni vina, koje Varaždinci dobro poznaju, pripremili su i nove posebne artikle koje će prezentirati na ovogodišnjem Vinskom gradu.

Tako će svi zainteresirani moći probati njihovo novo vino Traminac&rumeni muškat, a poznavajući ova dva njihova vina, ne sumnjamo da će upravo ovo novo vino biti pravi hit za ljubiteljte slađih vina.

Osim ovog ‘bombončeka’, majstor vinari iz Jeruzalema pripremili su i novi Muškat Ottonel, slatko i ‘lagano’, lepršavo vino s prepoznatljivom Muškat Ottonel aromom.

U ponudi je Jeruzalem Ormož linija mirnih i pjenušavih vina, ali i ekskluzivna ‘7 numbers’ linija, koju nije moguće kupiti bilogdje, tek u boljim wine barovima. Radi se o limitarnoj liniji, vina pripremljenih sa sedam posebnih (najboljih) lokacija za grožđe.

Bit će tu naravno i njihovi rizlinzi (laški i renski), potom Sauvignon, Sauvignon&Pinot, Rumeni muškat, ali i nekoliko njihovih odličnih pjenušaca.

A kad se vrata vinskog grada zatvore, Jeruzalem Ormož vina možete popiti i u obližnjim kafićima, na Stančićevom trgu u My Wayu, Straussu, Mea Culpi te na drugim mjestima u gradu tijekom Špancira i nakon njega.

eeddc3a64ee20dd5057ec4fc809d261b.jpg?v=2

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije