POGODNOSTI POVODOM OTVORENJA

FOTO Nova destinacija za ljubiteljice mode: Modni studio Freya u Čakovcu donosi trendi kreacije za suvremene žene

Uz veliki izbor kvalitetnih modela odjeće i u skladu s najnovijim trendovima, novootvoreni Modni studio Freya nudi i modne dodatke poput nakita, ukrasnih marama, marama za kosu, remena, torbica...

U novoizgrađenoj zgradi na adresi Ul. Hrvatskih branitelja 2 u Čakovcu, preko puta Galerije Sjever, otvorena je nova modna destinacija za žene i ljubiteljice mode – Modni studio Freya. Službeno otvorenje upriličeno je 30. srpnja, a proslavljeno je u društvu suradnika i velikog broja oduševljenih posjetiteljica.

Freya tim predvode vlasnice, modni dvojac Ljerka Toplek i Maja Herman koje će vam rado pomoći u izboru odjevne kombinacije te pružiti modni savjet. U ugodnom i nenametljivom unutrašnjem dizajnu prostora, moda i modne kreacije studija Freya u prvom su planu. Ističu se dnevne, svečane, poslovne kreacije i kreacije za izlazak urbanog izričaja kojima dominiraju visokokvalitetni materijali otporni na gužvanje, čiju će jednostavnost održavanja svaka suvremena žena odmah zavoljeti.

Uz veliki izbor kvalitetnih modela odjeće i u skladu s najnovijim trendovima, novootvoreni Modni studio Freya nudi i modne dodatke poput nakita, ukrasnih marama, marama za kosu, remena, torbica i slično. Povodom otvorenja, točnije do 14. kolovoza, traje i pogodnost na kupnju iznad 350 kuna kojom ostvarujete popust bon za sljedeću kupnju u vrijednosti od 50 kuna.

Aktualnosti, novitete i akcije možete pratiti na njihovoj Facebook stranici ili Instagram profilu, a za više informacije posjetite Modni studio Freya u novoizgrađenoj zgradi nasuprot novog dijela Galerije Sjever i uvjerite se u kvalitetu najaktualnije odjeće u svijetu mode!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije