TRAŽE SE SEZONSKI RADNICI - BERAČI

PUKLAVEC FAMILY WINES Sudjelujte u berbi grožđa za vina Jeruzalem Ormož. Prijavite se za berbu!

Vinarija Puklavec family wines, iz obližnjeg Jeruzalema pokraj Ormoža, traži sezonske radnike iz Varaždinske i Međimurske Županije, za berbu grožđa.

Puklavec family wines, tvrtka iz susjedstva u Sloveniji, dobro poznata po svojim vinima, ponajviše brandu Jeruzalem Omrož, traži sezonske radnike za vrijeme berbe – – od 26. kolovoza 2019. do 10. listopada 2019.

Potrebni su i za berbu grožđa i za utovar i istovar sanduka. Berba i sakupljanje grožđa je fizički malo kalši posao, ali kada je u pitanju utovar i istovar sanduka, fizički je zahtjevniji.

Svi sezonski radnici moraju biti u dobrom psihofizičkom stanju, jer se posao radi 6 dana u tjednu (predviđeno je od ponedjeljka do subote, ako je vrijeme loše tijekom tjedna, ali i u nedjelju), 9 sati dnevno, od 6:00 do 15:00 ili 7:00 do 16:00, ovisno o prirodnim uvjetima.

Naknada iznosi 7 € bruto po satu za radnike koji će brati grožđe (za ove radove norma ovisi o sorti grožđa).

Ako ste zainteresirani, nazovite ih na +386 2 741 57 24 ili pošaljite e-mail bstumberger@puklavecfamily.com.

Vinska priča obitelji Puklavec je započela 1934. godine, kada je Martin Puklavec imao ideju: u zajedništvu proizvesti najbolja vina. Filozofija proizašla iz ove ideje još i danas odjekuje u obiteljskom vinarstvu. Puklavec Family Wines nastaju na temeljnim vrijednostima strasti, predanog rada i odanosti kvaliteti. Vladimir Puklavec i njegove dvije kćeri, Tatjana i Kristina, u tijesnoj suradnji s lokalnim vinogradarima, odlučno nastavljaju očevu i djedovu viziju.

Vina obitelji Puklavec stvaraju se u srcu vinskih položaja Ljutomer-Ormož u regiji Podravje, u sjeveroistočnom dijelu Slovenije. Ovi položaji posjeduju idealne mikroklimatske uvjete za uzgoj vinove loze. Rezultat su elegantna vina stvorena s beskompromisnom i strastvenom pozornošću za detalje, divno izbalansirana i izražajna kao i krajobraz naših vinograda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije