AKCIJA POVODOM OTVORENJA

MADONA DOMAŠINEC Dom za starije i nemoćne novim korisnicima nudi besplatan smještaj do kraja srpnja

Svim korisnicima doma osigurana je cjelovita skrb koja obuhvaća stanovanje, prehranu sukladnu nutricionističkim i zdravstvenim zahtjevima, održavanje osobne higijene, njegu i brigu o zdravlju, komforne moderno i kvalitetno opremljene sobe...

Sredinom srpnja ove godine u Domašincu je svoja vrata otvorio Dom za starije i nemoćne Madona, koji je povodom početka poslovanja pripremio i pogodnosti prilikom upisa u dugotrajni smještaj starijih i nemoćnih osoba.

>> NOVOOTVORENI Dom za starije i nemoćne Madona Domašinec u nedjelju otvara vrata

Naime, novootvoreni Dom Madona uz bogatu ponudu usluga nudi smještaj za 20 korisnika i trenutačno ima kapacitet za primanje novih. Tako su povodom službenog otvorenja pripremili posebnu akciju – besplatan smještaj za pokretne, polupokretne i nepokretne osobe do kraja tekućeg mjeseca koje se za dugotrajni smještaj u domu prijave do 1. kolovoza, a koje se za više informacija mogu javiti na kontakt broj 098/911-7100 ili posjetiti Dom Madona na lokaciji Katarine Zrinski 1, Domašinec. 

Svim korisnicima doma osigurana je cjelovita skrb koja obuhvaća stanovanje, prehranu sukladnu nutricionističkim i zdravstvenim zahtjevima, održavanje osobne higijene, njegu i brigu o zdravlju, komforne moderno i kvalitetno opremljene sobe s medicinskim (električnim) krevetima, a štićenicima je na raspolaganju i veliki dnevni boravak, klimatizirane prostorije i terasa. 

Korisnicima se nudi profesionalna zdravstvena i opća njega, kvalitetna socijalna skrb i organizirano provođenje slobodnog vremena, a na raspolaganju im 24 sata stoje stručni i odgovorni djelatnici s višegodišnjim iskustvom koji provode individualan rad te shodno psiho-fizičkim sposobnostima uključuju korisnike u sve segmente života.

Kao specifičnost Doma Madona vrijedi istaknuti činjenicu da se sve prostorije nalaze u prizemlju te se na taj način omogućava lakše kretanje korisnika, a ujedno i zaposlenika, dok se u neposrednoj blizini doma na svega nekoliko koraka nalazi ljekarna, samoposluga, slastičarna, voćara, frizerski salon, pekara, zubna ambulanta, liječnik opće prakse, banka, cvjetni atelier i trgovina modnom obućom i odjećom te uređen okoliš s velikim zelenim površinama i stazama za šetnju.

Uz sve navedeno, Dom za starije i nemoćne osobe Madona Domašinec osigurava i prijevoz na specijalističke preglede u zdravstvene ustanove, nabavu pelena i drugih ortopedskih pomagala putem HZZO-a, mogućnost korištenja vjerskih sadržaja i posjeta župnika u skladu s interesom korisnika te organiziranje slavlja i domjenaka povodom blagdana i rođendana korisnika.

Cijene smještaja su pristupačne, a u ovom trenutku možete birati smještaj u jednokrevetnim, dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama. Ako niste sigurni u odabir vašeg novog kućnog praga, razmislite o Domu za starije i nemoćne u Domašincu i iskoristite akcijsku ponudu povodom otvorenja!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije