MASTER SALON

Frizerski salon Maris u Vratišincu bio je dijelom Schwarzkopf Professional edukacije o Igora Vibrance Gloss uslugama i svojim klijentima pružio besprijekoran tretman njege

U ugodnom ambijentu i opuštenoj atmosferi Frizerskog salona Maris u Vratišincu, ovog je ponedjeljka, 22. srpnja održan event Beauty hours - edukacija i predstavljanje Gloss usluga u suorganizaciji Schwarzkopf Professionala

Stručni tim salona Maris svoj je radni tjedan započeo upoznavanjem s trendovima i usavršavanjem frizerskih tehnika koje su ključne u razvoju salona i njegovih zaposlenika. Schwarzkopf Professional ovakav oblik edukacije pruža svojim klijentima koji su dio Master Salona – projekta koji okuplja vrhunske frizerske salone usmjerene na izvrsnost u pružanju usluga.

Pored vlasnice salona Marine Puh, profesionalne usluge potpisuje i djelatnica Magdalena Mezga, a ovom događaju pridružila se i Iva Vaca – tehnička savjetnica i edukatorica Schwarzkopf Professionala. Tema razgovora i edukacije na Beauty Hoursu je bilo predstavljanje nove demi-permanentne boje bez amonijaka – Igora Vibrance za sjaj kose.

Schwarzkopf Professional kontinuirano radi na poboljšanju formula postojećih proizvoda i stvaranju novih, koji učinkovito i efikasno klijentima pružaju kvalitetnu uslugu i savršene krajnje rezultate.

Frizerski salon Maris ne krije oduševljenje i zadovoljstvo, a osmjesi njihovih klijenata rekli su mnogo više – najvjernijim klijenticama osvježile su kosu novom Igora Vibrance demi-permanentnom bojom i pripremile ih za nadolazeću ljetnu sezonu.
˝Smatramo kako je redovita edukacija temelj uspjeha svakog frizera, zato nastojimo organizirati ovakva okupljanja tijekom godine. Klijenti svakodnevno dolaze s novim zahtjevima, što od frizera zahtijeva kontinuirano nadograđivanje znanja, a edukacije nas čine sigurnijima i samopouzdanijima u radu. Ovdje ne učimo samo mi, već podučavamo i naše klijente.˝, naglasila je profesionalna frizerka Marina Puh koja broji više od 12 godina frizerskog iskustva, a koja je od samih početaka ostala vjerna kvaliteti vodećih Schwarzkopf Professional proizvoda.

Kako je izgledao event Beauty hours u Frizerskom salonu Maris možete pogledati u nastavku, a svoj Gloss tretman i još brojne druge možete potražiti na adresi Dr. Vinka Žganca 53, Vratišinec ili dogovoriti termin pozivom na broj 098 138 9578.

Master Salon je destinacija na kojoj ćete doživjeti nezaboravno salonsko iskustvo. Posjetite Frizerski salon Maris u Vratišincu i neka vaša kosa zablista punim sjajem!

Najnovije