DANI OTVORENIH VRATA

NOVOOTVORENI Dom za starije i nemoćne Madona Domašinec u nedjelju otvara vrata

Dom za starije i nemoćne Madona Domašinec popunjava svoje kapacitete te nudi smještaj za pokretne, polupokretne i nepokretne osobe u novim kvalitetno i moderno opremljenim sobama. U nedjelju od 14 do 18 sati Dani otvorenih vrata.

Novootvoreni Dom za starije i nemoćne osobe Madona u Domašincu, na atraktivnoj lokaciji Katarine Zrinski 1, Domašinec u nedjelju 14. srpnja od 14 do 18 sati otvara svoja vrata i poziva vas da uđete u njihov dom i razgledate. 

Dom Madona Domašinec popunjava svoje kapacitete te nudi smještaj za pokretne, polupokretne i nepokretne osobe u novim kvalitetno i moderno opremljenim sobama. 

Dom za starije i nemoćne Madona osigurava skrb uz stručno osoblje 24 sata na dan te cjelodnevnu higijensku i medicinsku njegu korisnika. Jelovnik iz njihove kuhinje prilagođen je željama i potrebama korisnika. U neposrednoj blizini Doma na nekoliko koraka smješteni su ljekarna, samoposluga, slastičarna, voćara, frizerski salon, cvijetni atelijer i trgovina modnom obućom i odjećom, pekara, zubna ambulanta, liječnik opće prakse, banka… 

U ovom trenutku možete birati smještaj u jednokrevetnim, dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama. Od prostranih, komfornih soba u kojima su i medicinski (električni) kreveti prilagođeni svim potrebama, štićenicima je na raspolaganju  veliki dnevni boravak, TV, klimatizirane prostorije, terasa…Također bit će ponuđene i mnoge druge aktivnosti kao što su društvene i mnoge druge igre.

Cijene smještaja su pristupačne, a Dom razgledajte već u nedjelju 14. srpnja od 14 do 18 sati ili za više informacija priupitajte na njihov kontakt broj 098/911-7100.

Dom za starije i nemoćne osobe Madona Domašinec osigurava i

  • prijevoz na specijalističke preglede u zdravsvene ustanove
  • nabavu pelena i drugih ortopedskih pomagala putem HZZO-a
  • mogućnost korištenja vjerskih sadržaja i posjeta župnika u skladu s interesom korisnika
  • organiziranje slavlja i domjenaka povodom blagdana i rođendana korisnika


Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije