DRUGO GUŠTANJE

VERANDANJE Nastavljaju se ljetna druženja kod obitelji Dvanajščak-Kozol, rezervirajte svoja mjesta

U petak i subotu, 12. i 13. srpnja, opustite se uz umirujuću glazbenu pratnju, pogled na pitoreskne međimurske brege i zalazak sunca usred zelene oaze između Mure i Drave.

Ljeto se lagano zakotrljalo i donijelo brojna iznenađenja, a Vinarija Dvanajščak-Kozol nastavlja s ljetnim druženjima na otvorenom! Nakon što se prvo Verendanje pokazalo pravim uspjehom, u Dragoslavcu se organizira i drugo guštanje.

Uživajte u čarima međimurskog vinorodnoga krajolika uz tradicionalne delicije iz kuhinje mame Rajke, pri čemu će ih komplementirati nagrađena međimurska vina. Na terasi se osvježite te pritom upijte pozitivnu energiju predivnoga pogleda i uparivanja čak pet slijedova hrane s vrhunskim vinima Vinarije DK.

Budite dijelom iskustva harmonije stapanja aktualnih sezonskih namirnica s odgovarajućom kapljicom: po narudžbi, spremamo i kuhana jela.

U petak i subotu, 12. i 13. srpnja, opustite se uz umirujuću glazbenu pratnju, pogled na pitoreskne međimurske brege i zalazak sunca usred zelene oaze između Mure i Drave. Mjesta za Verendanje rezervirajte kod obitelji Dvanajščak na brojeve 099/407-1192 ili 040/857-438.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije