ROĐENDANSKI POPUSTI

Salon ljepote Perla uz vjerne klijente, suradnike i prijatelje proslavio 5 godina poslovanja

U opuštenoj atmosferi ugodnog prostora u centru Čakovca, kozmetički Salon ljepote Perla zajedno sa svojim vjernim klijentima, suradnicima i prijateljima je u četvrtak, 6. lipnja proslavio 5 godina uspješnog poslovanja

Unatrag polovice desetljeća brojni zadovoljni klijenti s područja Međimurske županije brigu o njezi svoje kože, lica i tijela prepuštaju stručnim rukama tima koji predvodi vlasnica Kristina Perčić, a koja se pobrinula da svaka žena može objediniti svoj posjet salonu te upravo tamo obaviti svu potrebnu njegu tijela.

– Počeli smo vrlo skromno, a sada se nalazimo u prostoru od 150 kvadratnih metara ispunjenim modernom tehnologijom, odličnim timom i brojnim zadovoljnim klijenticama koje su od samih početaka još uvijek zadovoljne našim uslugama. Voditi ovakav salon doista je dinamičan posao, ali sve se može uz trud, rad i upornost, zaključila je Kristina.

Uz šaroliku ponudu ugodnih i korisnih tretmana, Salon ljepote Perla svojim klijentima danas omogućuje brojne novitete sa svjetskih tržišta uz cjelovit i individualan pristup klijentu. Kako kaže tim Salona, ovaj će lipanj biti poseban pa su tako mjesec proslave ispunili nagradnim igrama i promo cijenama.

Od ponedjeljka, 3. do subote, 15. lipnja iskoristite promo cijene na:

1) Hylauron pen 1ml -10 %

2) Japansko iscrtavanje -10 %

3) Cut split -20 %

4) Paket: 5 maderoterapija + 5 vacuslim-a -20 %

5) Lash lift i bojanje trepavica -20 %

Počastite se i priuštite tretmane za cijelo tijelo u Salonu ljepote Perla, jer to je sada prava oaza opuštanja, uživanja i ljepote. Za svoj termin naručite se na broj 099 518 3486, putem Facebook stranice Salon ljepote “Perla” ili ih posjetite na adresi Franje Punčeca 2, Poslovni centar Aurora Čakovec.

Salon je otvoren za vas radnim danom od 8 do 20 sati, te u subotu od 8 do 13 sati.

Najnovije