VINSKA MANIFESTACIJA

U ZNAKU URBANOVOG Otvoreni podrumi u vinskoj kući Dvanajščak-Kozol mogu početi!

Najveća vinska manifestacija u regiji, Urbanovo, uspješno je otvorena proteklog vikenda te je oborila sve dosadašnje rekorde!

Nakon što je Festival pušipela privukao brojne ljubitelje dobre međimurske kapljice, nadolazećeg vikenda slijedi dio Urbanova u kojem osobniji pristup dolazi do izražaja: Otvoreni podrumi! Tako i u prostorima Vinarije Dvanajščak – Kozol, u Dragoslavcu na kućnom broju 81, možete uživati u prekrasnoj sinergiji vrhunskih vina i domaće hrane.

Naime, za samo sto kuna u Vinariji DK vas čeka meni koji uključuje osvježavajuću proljetnu krem juhu od graška i svježe mente, ukusni krem rižoto od hrskavih šparoga, zlatno pečenu piletinu, proljetne začine, Parmigiano Reggiano i buču (prvo glavno jelo) ili fini Beef Noir – sporo pečeni goveđi odrezak u umaku od crnog pinota s međimurskim šampinjonima i glaziranim povrćem s domaćim trgancima (drugo glavno jelo).

Za točku na ‘i’, uživajte u cvjetnome kolaču od jagoda (svježa jagoda, krema od melise i cvijeta bazge, biskvit, limun). 

Ukoliko želite rezervirati svoja mjesta, kontaktirajte obitelj Dvanajščak-Kozol putem brojeva 040/857-438 ili 099/407-1192.

Pridružite se Urbanovu i uživajte u parodiji okusa na Otvorenim podrumima Vinarije DK!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije