Vijesti / Promo
Promo
LifeClass Terme Sveti Martin povodom Urbanovog organiziraju večeru sa slovenskim chefom Igorom Jagodicem u pratnji sommeliera Siniše Lasana i Erica Zwiebela
PR fotografija

LifeClass Terme Sveti Martin

LifeClass Terme Sveti Martin povodom Urbanovog organiziraju večeru sa slovenskim chefom Igorom Jagodicem u pratnji sommeliera Siniše Lasana i Erica Zwiebela

Da Međimurje u svibnju postaje pravo eno-gastronomsko odredište brojnih Hrvata i Slovenaca proteklih godina, potvrđuje iznimno visoka posjećenost jednog od najpoznatijih vinskih festivala u Hrvatskoj. Urbanovo se već tradicionalno organizira u Štrigovi, poznatom vinorodnom kraju Hrvatske

U suradnji s Turističkom zajednicom Međimurja i vinarima udruge Hortus Croatiae, LifeClass Terme Sveti Martin u sklopu festivala Urbanovo, u petak 17. svibnja s početkom u 19:30 organiziraju poseban kulinarski spektakl koji će za sve gurmane pripremiti večer punu gastronomskih užitaka te izvanredno izbalansiranih okusa međimurskih vina, kao i glazbenu instrumentalnu pratnju.

Vrhunski slovenski chef g. Igor Jagodicbit će zaslužan za lokalni menu od pet sljedova. Igor je poznati slovenski chef, nositelj titule Gault & Millau chef godine 2019. koji vodi jedan od najpoznatijih restorana u Sloveniji, restoran Strelec. Restoran je kroz godine predanog rada i truda doveo do samog vrha nacionalne gastronomije i svojim kulinarskim umijećima pokazao da je za njega kuhanje način života.

Igoru će se pridružiti Eric Zwiebel, izvrstan francuski mastersommelier te hrvatski sommelier Siniša Lasan koji će sljubiti jela s najboljim međimurskim vinima.

Master sommelier Eric Zwiebel je svoju titulu zavrijedio 2001. godine, a od tada se može pohvaliti i značajnim nagradama s raznih međunarodnih natjecanja.

SommelierSiniša Lasan dvostruki je državni prvak u kategoriji najbolji sommelier koji je cijelu svoju profesionalnu karijeru posvetio ugostiteljstvu, a uz svoj redovan posao često organizira degustacije, radionice, masterclassove i promocije vinarija.

Cijena za pet sljedova iznosi 400,00 kuna, a u nju su uključena i vina. Za sve dodatne informacije i rezervacije molimo Vas obratite se na broj telefona +385 40 371 111 ili na e-mail: info@termesvetimartin.com.

 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.