PRAZNIK RADA

Praznik rada u Termama Sveti Martin: Besplatni grah, Mohokos band, igre i nagrade za cijelu obitelj

Ispred nas je još jedan zabavni Praznik rada koji već tradicionalno možete proslaviti u jednoj od najaktivnijih destinacija Međimurja – LifeClass Termama Sveti Martin. Cijelo događanje odvijati će se ispred Puba Potkove, a obilježiti će ga brdo odlične zabave, nagrade i besplatni grah. Za odličnu atmosferu pobrinut će se Mohokos band. Povedite obitelj i prijateljete zajedno provedite dan na otvorenom

Što vas sve očekuje u Termama Sveti Martin ove srijede?

Ovaj Praznik rada neka bude dan kad ćete se opustiti, zaboraviti na brige i posvetiti se obitelji i prijateljima.

Ove godine zabava kreće još ranije, zato u 10:30 sati budite ispred Puba Potkova i dođite na već tradicionalni besplatni grah koji je naglasu kao jedan od boljih u Međimurju.

Mohokos band počinje sa svirkom u 12 sati, a ako ih još uvijek niste imali priliku čuti, dođite i uvjerite se da će vas potaknuti na veselje i zabavne aktivnosti koje su vam pripremileTerme Sveti Martin. U 12 sati također počinju zabavne igre za najmlađe, ali i one starije koji će se prepustiti djetetu u sebi. Neke od igara su piljenje trupaca, bacanje kamena s ramena i viseća kuglana, a za sve pobjednike igara Terme su pripremile i bogate nagrade.

Osim toga, Terme su za klince pripremile i Kids corner s napuhancem, stoga razveselite svoje najmlađe i zabavite se zajedno. Ne zaboravite da su Terme pet friendly lokacija, zato ne razmišljajte   previše  trebate li sa sobom povesti  i svog četveronožnog prijatelja. Znajte da ste dobrodošli  svi – na dvije i na četiri noge.

U slučaju lošeg vremena il ikiše, sve aktivnosti i igre sele se u proctor Puba Potkova. Zato ne brinite o vremenskoj prognozi. Praznik rada Terme će slaviti s vama kao i uvijek.

Provedite bezbrižandan s obitelji i prijateljima, dobro se zabavljajte, osvojite nagrade i usput pomozite humanitarcima koji svoje slobodno vrijeme s veseljem provode pomažući onima kojima je pomoć potrebna.

Vidimo se u Termama Sveti Martin.

Najnovije