NOVO I LIJEPO

FOTO Veliko otvorenje prodajnog centra Đurkin u Čakovcu

U ova tri dana kada smo za kupce pripremili raznovrsne akcije s čak do 50% popusta, na svakom odjelu imamo i stručne prezentere koji predstavljaju svoje proizvode i od kojih kupci mogu saznati novitete u materijalima i izvođenju radova

Tvrtka Đurkin d.o.o. osnovana je 1990. godine, a proizašla je iz obrta kojeg je vlasnik Zlatko Đurkin pokrenuo davne 1983.

Djelatnosti: izvođenje radova u nisko i visoko gradnji, veleprodaja i maloprodaja specijalizirane robe za grijanje i hlađenje, ventilaciju, vodovod i kanalizaciju, sanitarne opreme i keramike te elektromaterijal i rasvjetna tijela.

Prodajni centar Đurkin na današnjoj adresi posluje od 2003. na 3.000m2 sa skladišnim prostorom, a danas ponosno predstavljamo novoobnovljeni prostor s posebnim naglaskom na izložbeni salon keramike i sanitarija gdje vjerno ilustriramo ambijente proizvoda europskih proizvođača uz ponudu vlastite usluge dizajna i postavljanja keramičkih pločica i sanitarne opreme u vaše oaze opuštanja. 

Također smo naglasak stavili na odjel elektromaterijala i rasvjetnih tijela gdje uz stručne savjete nudimo pametna rješenja za opremanje svakog doma. Na ostalim odjelima svaki profesionalni majstor ili pak hobi majstor može pronaći apsolutno sve potrebno za radove kako u javnim objektima tako i u privatnim.

Naša prednost je u tome što svaki kupac može dobiti individualan pristup, a što zahtijeva veliki angažman s naše strane u smislu vremena, stručnosti, kvalitete, a sve u skladu s potrebama i željama kupaca. Uz stručne savjete, vlastita rješenja i postprodajne usluge kupci se kod nas osjećaju zadovoljno i sigurno. 

Stoga im hvala što nas smatraju pouzdanim partnerom i što nas vjerno prate već više od 15 godina. U ova tri dana kada smo za kupce pripremili raznovrsne akcije s čak do 50% popusta, na svakom odjelu imamo i stručne prezentere koji predstavljaju svoje proizvode i od kojih kupci mogu saznati novitete u materijalima i izvođenju radova.

Naravno, kupci će dobiti i prigodne poklone, a mogu se počastiti i s našom slavljeničkom gastroponudom u dvorištu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije