Vijesti / Promo
Promo
TVORNICA DOBRIH EMOCIJA Adrenalinski centar Accredo u Zasadbregu može ispuniti sve vaše želje
PR foto

NEZABORAVNA AVANTURA

TVORNICA DOBRIH EMOCIJA Adrenalinski centar Accredo u Zasadbregu može ispuniti sve vaše želje

Uz već postojeće, od ove godine svoje mjesto u centru pronašli su novi sportsko-adrenalinski sadržaji poput velikog pikada, bubble footballa, kids paintballa, križić kružića i F1 racinga

Ljubitelji ste adrenalina te se ove godine sa svojom obitelji, prijateljima i kolegama spremate na odlično druženje i zabavu u prirodi? Ovakav idealan dan koji može ispuniti sve vaše želje je Accredo Centar u Zasadbregu. Na ovom jedinstvenom mjestu već 10 godina imate priliku upoznati pravi smisao riječi avantura, uživati u ugodnom ambijentu te se uvjeriti zašto se još naziva i ‘Tvornicom dobrih emocija’.

Centar je osmišljen za organizaciju različitih evenata - team buildinga, školskih izleta, rođendana, momačkih i djevojačkih zabava, obiteljskih druženja pripremljenih na otvorenom ili u zatvorenom prostoru gdje vas očekuje nezaboravno druženje i zabava uz mnogobrojne organizirane aktivnosti.

Adrenalinski centar Accredo u Zasadbregu može ispuniti sve vaše želje Fotogalerija

Uz postojeće, nadaleko poznate aktivnosti koje su već isprobale mnoge poznate ekipe poput hrvatskih košarkaških i rukometnih reprezentativaca, nogometnog kluba Everton iz Liverpoola i ljudi diljem Hrvatske i van granica, centar svake godine ulaže u unapređenje i nadopunjavanje svoje ponude koja oduševljava svakog posjetitelja.

Od ove sezone u centru su izgrađene mnoge novine. Izgrađena je prva eko karting staza u Hrvatskoj gdje možete u sigurnim uvjetima, uz dozu adrenalina testirati svoje vještine i poboljšati svoje vozačke sposobnosti, a pritom se ujedno i odlično zabaviti! Uz to je izgrađen i veliki teren sa umjetnom travom koja privlači pozornost svih posjetitelja te na njoj mogu uživati u različitim aktivnostima.

Naizgled lagane i svima poznate aktivnosti u Accredu dobivaju novu dimenziju i samim time učine da svaka aktivnost bude uzbudljiva. Na taj način vam nikad neće ostaviti prostor za dosađivanje već će posjetitelji doživjeti jedinstveno iskustvo, proširiti svoje vidike, naučiti nove sportske vještine, opusti se i relaksirati kroz cjelodnevno druženje.

Tako su od ove godine svoje mjesto u centru pronašli novi sportsko-adrenalinski sadržaji poput velikog pikada, bubble footballa, kids paintballa, križić kružića, F1 racinga te se koriste uz već postojeće aktivnosti poput adrenalinskog parka, paintballa, pit stopa, penjanje na umjetnu stijenu, sjekire, streličarstva, pistol duela, airsoft duela, ljudskog stolnog nogometa i odbojke s ručnicima.

Sve aktivnosti se odvijaju na svježem zraku i prirodnom okruženju punom zelenila uz vodstvo profesionalnog tima čije višegodišnje iskustvo jamči jedinstven i nezaboravni  doživljaj prilikom posjeta centru. Brojne pohvale i preporuke njihovih dosadašnjih gostiju motiviraju ih da budu još bolji u svom jedinstvenom poslu jer vaše zadovoljstvo njihova je najveća nagrada.

Na vama je samo da skupite ekipu, obavezno rezervirate unaprijed svoje mjesto i povedete ekipu u nezaboravnu avanturu gdje zabave i smijeha neće nedostajati.

- Zabava je već krenula! Čekamo vas u adrenalinskom centru Accredo na adresi Zasadbreg 243 - poručuju iz Adrenalinskog centra Accredo. Sve detalje možete pročitati na internet stranici ili ih za više informacija kontaktirajte ih putem email adrese ili na broj 040/364-720 ili 098/426-380.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!