GLAM PALACE

Novootvoreni kozmetički salon u Strahonincu oaza je profesionalnosti i kvalitete

Novootvoreni kozmetički salon Glam Palace u Strahonincu djeluje od ožujka ove godine, a već broji niz zadovoljnih klijentica koje iz wellness palače izlaze opuštene i zadovoljne te se uvijek vraćaju sa smiješkom na licu

Vlasnica salona Viktorija Goričanec ima svega 21 godinu i više od 4 godine iskustva u radu s klijentima, a glavna inspiracija za daljnji rad njena je čvrsta vizija. Znanje je gradila u srednjoj školi za kozmetičara te ga neprekidno nadograđuje globalnim novitetima, dok je vještine vizažista stekla na tečaju Alla Style.

Viktorijina vizija je stvoriti mjesto gdje će svaki klijent svoje brige ostaviti već pri samom ulazu, opustiti se i njoj prepustiti brigu o ljepoti, zdravlju i njezi. Tako kozmetički salon Glam Palace svojim posjetiteljima pruža široku lepezu usluga u njezi cijelog tijela, dajući vam pritom neodoljiv osjećaj ljepote i mladolikosti.

U nizu kozmetičkih usluga nalazi se njega lica, njega ruku, njega tijela, njega stopala, depilacija voskom ili šećernom pastom, masaža i šminka za sve prigode. Također u ponudi imaju i tretmane mršavljenja maderoterapija i vacuum 65. Korištenjem suvremenih kozmetičkih aparata i kvalitetnih preparata renomiranih proizvođača, Glam Palace zaista postaje nezaobilazan wellness centar.

AKCIJA povodom otvorenja pedikura + trajni lak sniženo s 210 kuna na 160 kuna! 

Najveća potvrda njenog profesionalnog rada je povjerenje brojnih zadovoljnih žena, a da je zaista tako uvjerite se na adresi Čakovečka 37C, Strahoninec. Za više informacija kontaktirajte Glam Palace na Facebook stranici.

Najnovije