Vijesti / Promo
Promo
BOGATI PROGRAM Otvara se oldtimer i motociklistička sezona u Svetom Martin na Muri
PR fotografija

NA USKRSNI PONEDJELJAK

BOGATI PROGRAM Otvara se oldtimer i motociklistička sezona u Svetom Martin na Muri

Cilj manifestacije je da oldtimeri i motociklisti započnu sezonu vožnje što educiraniji, savjesniji i spremniji

Oldtimer klub „Međimurje“ već tradicionalno organizira otvaranje oldtimer i motociklističke sezone 2019. na Uskrsni ponedjeljak, 22. travnja u Svetom Martinu na Muri.

Cilj je manifestacije da oldtimeri i motociklisti općenito, kao najugroženiji sudionici prometa, započnu sezonu vožnje što educiraniji, savjesniji i spremniji. Manifestacija ima i povijesno-kulturni te turistički značaj, pa će tako svi prisutni upoznati povijesne, kulturne i turističke znamenitosti Općine Sveti Martin na Muri.

Program započinje u 9:30 sati na Trgu Sv. Martina na Muri gdje je organiziran doček dobrodošlice. U 10:30 sati pozivaju se svi motoristi i vozači oldtimera na svetu misu koja će se održati u župnoj crkvi, a u 11:30 sati održava se blagoslov vozača i vozila uz smotru kuburaša iz udruge „Prva kubura“ iz Višnjice.

Panoramska vožnja Općinom Sveti Martin na Muri kreće u 11:45 sati na relaciji Sveti Martin na Muri – Kapelščak sve do kuće za odmor obitelji Belović gdje je predviđen kratak odmor i zakuska. U 13:30 sati vozači će uživati na relaciji Kapelščak – Selnica – Mursko Središće do restorana robne kuće KTC gdje slijedi nastavak druženja uz prigodnu okrjepu.

Organizator događanja je Oldtimer klub Međimurje-Čakovec uz sponzore Općina Sveti Martin na Muri, Turistička zajednica Sveti Martin na Muri, Pizzerija Arka, Radio 105 Selnica, voćar Mladen Dobranić, Franjo Škvorc,  Božena Vršić-Haller, Dragutin Tizaj i Mihael Karlovčec.

- Vidimo se 22. travnja na otvaranju oldtimer i motociklističke sezone 2019. u Svetom Martinu na Muri - poručuju organizatori.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!