DRUGAČIJI OD DRUGIH

Restoran ‘Fortuna’ idealno je mjesto za proslavu svadbene svečanosti

Na dan vjenčanja za mladence je bitno da se osjećaju sigurno u našoj sali, da su kroz vrijeme dogovaranja svadbe stekli povjerenje u naš tim i da su sigurni da ćemo dati sve od sebe da njihovom slavlju doprinesemo onako kako su oni zamislili...

Fortuna u Maloj Subotici restoran je sa 17 godina iskustva, prije svega u organizaciji svadbenih svečanosti.

Budući da žele biti drugačiji od drugih, navedeno postižu pristupom mladencima koji svoj veliki dan odluče proslaviti baš kod njih.

Naime, svakom paru zainteresiranom za njihovu salu, prilikom dolaska na kratki informativni razgovor, pruža mu se sva pažnja i odvoji se vrijeme za razgovor o svakom detalju koji buduće mladence može zanimati.

Individualno pristupaju svakom paru, jer mladenci za njih nisu samo broj i datum u godini, već ljudi koje žele učiniti sretnima i zadovoljnima na njihov najvažniji dan.

Mladenci će u Fortuni dobiti sve bitne informacije na papiru, u sklopu čega će biti i utvrđene sve cijene.

– Svim našim mladencima potpuno besplatno dajemo bijele presvlake na stolcima kao i okrugle stolove. Na katu imaju na raspolaganju svoju sobu za presvlačenje i slično. Svi gosti dobit će aperitiv pri dolasku. Osim toga, organiziramo raspored sjedenja, stalak sa rasporedom i brojeve stolova, svadbeni jelovnik na svakom stolu – poručuju iz Fortune.

Ako su na svadbi gosti vegetarijanci, to nije nikakva prepreka jer će u Fortuni za njih pripremiti poseban jelovnik.

Fortuna nudi i dekorativnu rasvjetu kojom se sala može obojati u boje prema željama mladenaca.

– Nismo restoran koji će samo uslužiti hranu i piće, već ćemo se potruditi oko svih ostalih detalja koji su bitni za svaku mladenku – od postavljanja ubrusa do rasporeda sjedenja, serviranja kolača ili voća na slatki stol, spremanja sobe za mladence koju svima darujemo kao prostor za potrebe fotografiranja, presvlačenja ili malo odmora.

Fortuna svadbeni jelovnik stavlja na svaki stol, tako da gosti znaju što ih očekuje kroz cijelu večer, a uzvanici mogu uživati u vinu kuće ‘Cmrečnjak’.

Ekipa konobara i kuhara je uhodana jer su svi zaposlenici restorana već više od deset godina, a njihova profesionalnost i ljubaznost vidljiva je na svakom njihovom eventu.

– Na dan vjenčanja za mladence je bitno da se osjećaju sigurno u našoj sali, da su kroz vrijeme dogovaranja svadbe stekli povjerenje u naš tim i da su sigurni da ćemo dati sve od sebe da njihovom slavlju doprinesemo onako kako su oni zamislili i kako je dogovoreno. Bitno je da smo profesionalni i da sve rješavamo usput i prema dogovorenom protokolu.

Iz restorana Fortuna pomažu mladencima savjetima koje su stekli višegodišnjim iskustvom. 

Za sve informacije obratite se na: info.restoranfortuna@gmail.com ili na 099 829 83 44.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije